Hajukumikengät

13/04/2011

IMG_2708-1024x768.jpg

Etsiskelin pojille samanlaisia kangastossuja kesäksi ja ilokseni huomasin, että Pikkujalat oli ottanut valikoimiinsa pienen ranskalaismerkin MOD8:n kenkiä. Pidän todella paljon MODin kenkämalleista, jotka ovat simppeleitä ulkonäöllisesti ja lesti on täydellinen hieman leveämmälle jalalle. Laatukin on parin parin kokeilun myötä vakuuttanut.

Tilasin nämä hiukan purkkaria muistuttavat tossut molemmille pojille. Kenkälaatikot avattuani hämmästelin mansikantuoksua, joka lähti kenkien pohjista. On muuten ensimmäinen kerta, kun meidän kasiveen futishullun kengät tuoksuvat jollekin suloiselle. Tuoksusta tuli aivan omat ala-asteajat ja hajukumien keräys mieleen.

IMG_2708

IMG_2712

Värinä oli tämän harmaan lisäksi  farkunsiniset, tytöille löytyy söpöt Mary Janet vaaleanpunaisina ja sinisinä. Kurkkaa täältä.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

2 Comments

 1. Vastaa

  Päivi*

  Cienta-merkkisissä kangaskengissä on myös tuoksuva pohja, oli meidän tytön ekat kengät (ei osannut vielä kävellä), ja aina tuoksuttelen niitä kun käyn Stockalla 😀

  1. Vastaa

   Laura

   Cientat on ihania, mutta valitettavasti meidän poitsuille liian kapeita. Supergat on kanssa yksi suosikkimerkki kangastossuissa, ne ei tosin tuoksu 🙂 .

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *