Harmaata, vihreää ja tähtiä – niistä on meidän välikausi tehty

24/03/2011

IMG_6708.jpg

Meilläkin alkaa välikauden vaatehankinnat, kenkiä lukuunottamatta olla viimein kasassa. Kahden nuorimmaisen koko kevään kargerobi on keskenään linjassa, sillä tänä keväänä molemmat saavat yllensä vihreää ja harmaata tähdillä höystettynä. Ajatuksena on ollut esimerkiksi samansävyisten asusteiden kierrättäminen ja samalla niiden määrän järkeistäminen.

IMG_6708

Kuopukselle on hankittuna kaksi haalaria, sillä näin pienellä haalari toimii parhaiten. Ensimmäisenä on Po.pin harmaa haalari, johon ihastuin heti. Jos vihreät asusteet alkavat tympimään syksyn tullen, niin vaihdetaan vain asusteiden väriä ja haalari saa aivan uuden ilmeen.

IMG_6717IMG_6747IMG_6715

Toinen haalari tuli meille aivan uudelta tuttavuudelta Ducksdaylta. Tähtikuosinen haalari on mukavan notkea ja ohkainen (vrt. T2H plainrain). Tämä tulee käyttöön niinä päivinä, kuin on jo melko lämmintä, mutta haalarin käyttö on edelleen paikallaan. Haalarissa on hauska ominaisuus, sillä toisen lahkeen vuorissa on kiinni pieni pussukka, jonka sisään haalarin voi kääriä. Näin se mahtuu pieneen tilaan ja on kätevä kuljettaa mukana.

Ducksdayn haalarissa ei ole teipattuja saumoja, joten kaikkein kuraisimpaan aikaan tarvitaan ehkä vielä yksi haalari. Eräs on jo mielessä, mutta siitä myöhemmin lisää.

Toiselle veijarille (ikää 4,5v.) on varattuna yksi 2-osainen setti ja yksi haalari. Pitkään mietin, että tarviiko tämän ikäinen enää haalaria lainkaan, mutta uskon sen olevan kätevä varsinkin syksyllä, kun pojat aloittavat päiväkodissa. Vihreä takki ja harmaat housut ovat Po.pilta.

IMG_6752

IMG_6762Haalarina on Molo kidsin uusi välikausihaalari. Molon talvivaatteet ovat olleet meillä tykättyjä ja myös tämä välikauden haalari vaikuttaa kyllä erinomaiselta. Se on notkea, mutta kangas tuntuu todella kestävältä, kuten merkin talvivaatteissakin. Tähänkin haalariin on helppo yhdistellä asustevarastosta myös vaikkapa keltaista, punaista tai turkoosia. Nuorella herralla pituutta on n. 105cm ja kaikki vaatteet ovat kokoa 110cm.

Näillä on tarkoitus selvitä kevään ja syksyn pihaleikeistä. Siistimpään menoon on sitten ulkovaatteet vielä erikseen, mutta niistä  myöhemmin oma postauksena.

Meidänkin puolesta tervetuloa kevät!

8 Comments

 1. Vastaa

  Riikka

  Kivan näköstä! Mietin tuota harmaata haalaria 2-vuotiaallemme, mutta aran värin takia (mielestäni) päädyin samaiseen haalarin kun laura robinin kohdalla.
  Mutta kyllä tosi hyvältä näyttää! Minkä merkin tuo pipo ja huivi on? Huivi olis nimittäin ihan must meille!

 2. Vastaa

  Heini

  Pipo ja huivi on JNY designin. Paljon vaihtoehtoja löytyy ainakin täältä:
  http://www.nettivaate.fi/jnydesign-uutta-2011-m-41.html

 3. Vastaa

  Enniina

  Oi, Molo kidsiltä välikausihaalari! Mistä (netti)kaupasta löysit? Omaan silmääni ei ole osunut missään.. :/

 4. Vastaa

  Nanna

  Kauniilta ja käytännölliseltä näyttää teidän kevät! 🙂

 5. Vastaa

  Ratkiriemu

  Hei,

  Ducksdayn haalareissa on kyllä saumat teipattu. Vedenpito ominaisuudet samaa tasoa esim. Mini A Turen kanssa.

  Terveisin

  Linda, RATKIRIEMU

 6. Vastaa

  Pauliina

  Olen epätoivoisesti metsästänyt tuota harmaata haalari koossa 86 tai 92, ei kuvien haalari sattuisi olemaan vapautumassa seuraavaa käyttäjää varten?

  *peukut pystyssä*

 7. Vastaa

  Heini

  Hei Pauliina,
  valitettevasti puku on lähtenyt meiltä jo eteenpäin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *