Hei Beibibuumi!

06/11/2009

buumi.jpg

buumiBeibibuumin vaatteet olivat minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka mallistot ovat olleet myynnissä jo jonkin aikaa. Vaatteet ommellaan Suomessa, ja ne on suunniteltu mukavaan leikkiin: materiaalit ovat pehmeitä ja joustavia ja mitoitus reilu. Saumat ovat Beibibuumien Jogging 2009-mallistossa näkyvissä.

Parivuotiaan leikit sisältävät paljon kiipeilyä ja pomppimista, joten ominaisuudet kuulostivat meille juuri sopivilta. Mekko ja legginsit ovat olleet käytössä muutaman viikon, ja olemme olleet varsin tyytyväisiä -niin käyttäjä kuin huoltajakin.

Legginsit ovat pehmeää, joustavaa ja ohutta puuvillaa ja vaikka venyvät käytössä, palautuvat pesussa napakoiksi. Harmaa on helppo yhdistää värikkäisiin yläosiin.

Mekko on puuvillaa, paksumpaa collegekangasta. Mekon helma on leveä, mutta takana on hauska jippo: takakappaletta voi kiristää nyörillä, jolloin malli muuttuu. Helpottaa myös haalarin päälle pukemista, kun vaate ei nouse ja rullaudu myttyräksi alla. Muutaman pesun jälkeen materiaali on ennallaan, ehkä aivan aavistuksen kutistunut. Meillä harmaa yläosa yhdistyy usein värikkäisiin sukkiksiin.

buumi3buumi2

yläkuva: Beibibuumi

Käy kurkkaamassa juuri ilmestynyt uusi joulumallisto: Beibibuumi

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

9 Comments

 1. Vastaa

  Juni

  Siis mielestäni aivan karseita…tämä siis tietty oma mielipiteeni, tuollaisiahan osaisi kuka tahansa tehdä surruuttaa saumurilla ja mikä hinta! YÖK!

 2. Vastaa

  Miana

  Ei oikein minunkaan silmääni miellyttänyt ja hinta oli kyllä aikas huikea 😉

 3. Vastaa

  Laura S

  En ostaisi verkkokaupan kuvien perusteella, mutta yllä olevissa kuvissa näyttää kyllä ihan mukavalta lapsen päällä. En koskaan ole oikein innostunut noista päällepäin näkyvistä saumoista: ovat olleet ajoittain muodissa ja näyttävät joka kerta yhtä hassuilta 🙂

 4. Vastaa

  riikka

  Tämä menee taas ohi aiheen, mutta Laura ja Sari, teillä oli bugaboot niin mitä makuupussia suosittelette?Poikani nukkuisi siinä useamman tunnin ulkona. Onko tuo bugaboon oma footmuff niin lämmin kuin esim jääkarhun, ticketin pussit?(ei ainakaan näytä, saati että sinne mahtuisi pieni kunnolla sisälle) tosin nimikin sanoo FOOTmuff 🙂
  Liikkeestä minulle sanottiin ettei bugiksiin oikein sovi muu kuin valmistajan oma istuinosan muodon vuoski. Pitääkö tämä tosiaan paikkansa..
  Onko muilla tietoa että onko briolla jotain vastaavaa pussia,kun onhan sing ja kai go istuinosaltaan bugaboon kaltainen
  Kiitos paljon vastanneille, en oikein jaksaisi lähteä sovittelemaan kauppoihin

 5. Vastaa

  Laura

  Anteeksi Riikka kun kesti vastaus. Joo, on tosiaan ne Buggikset ja oma lämpöpussi. Tuo pussi on semmoinen melko ohut fleecevuorinen, eikä riitä yksinään kovilla pakkasilla. Meillä oli viime talvena vaunu-unia varten joskus esikoiselle Stockalta ostettu teddyvuorinen lämpöpussi, joka piti myös vettä.
  En valitettavasti muista merkkiä, mutta se ainakin kävi täysin kuppimalliseen istuimeen.
  Pääasia on, että pussissa on viispistevöitä varten reiät.

 6. Vastaa

  Ellen

  Juu en tykkää minäkään. Ja mikä hinta, huh! Suoraan sanottuna ihan kamalia. Mutta toki varmasti mukavia päällä, niinkuin moni muukin nätempi vaate. 🙂

 7. Vastaa

  Kanelipulla

  Itse tilasin Beibibuumista vaatteita, mekko kuvissa on tuttu. =) Olen ollut tyytyväinen, kun ei tarvitse miettiä, kulahtaako kangas pesussa. Hyvä leikkivaate!

 8. Vastaa

  Tarja

  Meillä on Bugissa ruotsalaisen Buppa Brandin lämpöpussi, ja se ainakin sopii niihin tosi hyvin. Lämminkin se tuntuu olevan, tosin kovimmilla pakkasilla sitä ei ole vielä käytetty. Meidän reilu puoli vuotias mahtuu pussiin hyvin, en usko että pussi jää pieneksi vielä pitkään aikaan. Lisäksi minusta on tosi kiva kun pussin suun saan hyvin kiristettyä niin, että lapselle tulee sinne lämpöinen pesä missä nukkua:) Ja väritkin näissä ovat huiput!:)

 9. Vastaa

  Sari

  Meillä on Bugaboissa Jääkarhun pussi (Eisbärchen) Sopii Buggiksiin taaperolle täydellisesti ja hintaa n. 40e. Saa alaosan auki jos ei tahdo kurakenkiä pussiin ja lämmin ja suojaava. Täällä esim. sivun alimpana. http://www.babyidea.fi/vauvanhoidosta/lampopussi.html

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *