Hei hei, ekaluokkalainen

18/08/2009

IMG_1590-225x300.jpg

Ekan koulupäivän asu: farkut Vingino, sadetakki Kammakarlo, lippis Zara, kumpparit Crocs

 Saattelin esikoisen koulutielle asiankuuluvin haikein tunnelmin. Kyllä ne eput vaan on niin liikkiksiä jännityksissään.

Rasmusta alkoi oikein kunnolla jännittää vasta eilen illalla ja koulumatkalla käsi hakeutui äidin käteen. Niisk! Koulun pihalla tavattiin onneksi jo niin paljon kavereita, että tutina lakkasi ja hymy palasi taas pojan huulille.

Sadepäivän varustus tuotti hiukan päänvaivaa, laittaako kumpparit vai ei jne. Rasmus halusi itse Crocsin vihreät saappaat ja takki pitää onneksi vettä huippuhyvin, joten välkälläkään ei tarvitse kastua.
IMG_1638IMG_1620

Astetta rajumpi ala-aste, kypärää tarvitaan 🙂

Paljon tsemppiä kaikille koulun aloittaneille ja toki myös äitikollegoille!

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Marjo

  Meillä ollaan jo koulua käyty tasan viikko 🙂
  Nyt jo toiselle luokalle menijä ei jännitellyt enää; kovasti odotti jo viimeiset lomaviikot kouluunpääsyä että näkee kaikki kaverit.
  Äitiä vieläkin mietityttää koulumatka, joka on liian pitkä ja turhan vaarallinen :/ Meillä jäi poika taksikyydin ulkopuolelle kaupungin nostettua kyytirajaa 3,5 km:n! Tämä suututtaa sitten vietävästi ja vireillä onkin erilaisia hankkeita joilla päättäjien silmät saataisiin avautumaan! Turvallista koulumatkaa kaikille koululaisille!

 2. Vastaa

  Marjo

  Piti vielä sanomani, että kyllä nämä sateenkestävät ulkoiluvarusteet ovat koululaisella huippuhyvät 😉 Ei tarvitse kotona murehtia että onkohan jalat märät. Tosin meidän koulussa on eppu-toppuluokkalaisten eteisessä kuivauskaappi – luksusta!

 3. Vastaa

  Misupai

  Rasmuksen eka aamu kuulostaa onnistuneelta! Tuo remonttijuttu ei. Kumisaappaat ja vedenpitävät takit+housut on näppäriä pienille puuhailijoille, koska open ei tarvii kuivattaa luokan petterilla sukkia ja muita välkällä kastuneita vaatteita 🙂 Reilusti saappaat ja muut vermeet koululaisille, sillä sade ei ole syy jättää välituntia väliin… Olenkin aina vanhemmille (myös isojen) muistuttanut, että varasukat pulpetissa tai repussa ei vie paljon tilaa, mutta niistä voi olla paljon iloa :))

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *