Huima huima Huimala

23/03/2009

hui10 150x150 - Huima huima Huimala

Sunnuntai vilahti vikkelästi hupimeinigeissä Huimalassa. Olemme aikaisemmin käyneet Huimalassa arkipäivisin, jolloin on ollut aika rauhallista pientenkin temmeltää, mutta sunnuntaisesta vilkkaudestakaan ei juuri haittaa ollut. Palloja ampumaan ei kyllä taaperolla ollut asiaa, kun palloja satoi kohti heti kun alueelle yritti. Eivät ymmärtäneet palloampujat kai omaa parastaan, pikkuinen tyttö kun olisi vain tahtonut ladata heille lisää ammuksia.

Kiipeilypaikoista ei kuopustakaan saa enää pidettyä poissa, vaan on yritettävä itsekin olla aika nopea ja notkea pysyäkseen palleron perässä. Ensimmäinen lasku hurjavauhtisesta isosta liukumäestä päättyi itkuun, mutta jo minuutin kuluttua oli tyttö taas kiipeämässä ylös.

Esikoinen riemastui Wiistä, joita oli ilmestynyt kaksin kappalein huimapäitä viihdyttämään. Isikin innostui sen verran, että taisi Wii kirjautua ostoslistalle. Sähköautot ja tramppikset ovat ihania aina.

Suuri plussa Huimalalle mahtavasta nuoresta henkilökunnasta, joka luontevasti auttaa ja viihdyttää pikkuvieraita. Mistä ovatkin noin mahtavia nuoria töihin löytäneet? Toinen plussa käsidesipulloista, joita on helposti saatavilla monessa paikassa. Yläkerran leikkialueelle tarvittaisiin joko henkilökuntaa tai ikäraja, koska pienimmät konttaajat olivat vanhempien valvonnassakin vaarassa, kun isot koululaiset säntälivät ympäriinsä ja loikkivat pienten pallomereen.

Suurperheellisenä nikottelen hintaa, kaksi aikuista ja neljä lasta, joista yksi on alle 2-vuotias -68e. Arkena illalla olisimme selvinneet parikymppiä halvemmalla.

Mutta hauskaa oli, ja hiki kaikilla 🙂

hui10hui6hui2

 

 

 

 

Huimala, puh. 0207940790 tai sähköposti:inf0(a)huimala.fiSähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  Laurah

  Kiitos vinkistä:) heti kävin katsomassa Wilmiksestä mitä löytyisi ja tilasinkin yhden mekon mutta siihen lisättiin kylläkin postimaksu 🙁

 2. Vastaa

  Sari

  Hmmm… kun mainoksessa luki että yli 20e tilaukset toimituskuluitta 31.3. saakka?

 3. Vastaa

  Laurah

  No se olisi kuulemma pitänyt ostoskorissa valita!(luulisi nyt tulevan automaattisesti!) En siellä kyllä sellaista kohtaa huomannut eikä postimaksua palauteta,että näin.

 4. Vastaa

  Laurah

  Lisään viel et hyvää palvelua Wilmiksestä saa,asiaa kun selvitin niin maksavat postimaksun halutessa takaisin. Omaa huolimattomuutta…

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *