Huippuhaalari jäätäviin syyssäihin

27/10/2009

IMG_2560-225x300.jpg

IMG_2560Sataa vettä, tuulee ja on kylmä – silti haalarista kuoriutuu lämmin ja kuiva lapsi! Ulkoiltava on säässä kuin säässä ja puolitoistavuotiaan pukeminen moneen eri kerrokseen ei houkuta, eikä toppahaalaria vielä raaski soramaassa kuluttaa…
Patenttiratkaisuna on meillä viime ajat toiminut Troll Companyn sadehaalari.

Haalari on materiaaliltaan kumia ja vuori villasekoitetta, joka todella toimii lämmöneristäjänä eikä hiosta. Päällinen kestää konttailut ehjänä ja pitää veden loitolla.

Hankin puvun jo keväällä, mutta se oli tuolloin hiukan liian suuri ja jäi käyttämättä. Nyt on käyttöä ollutkin sitten koko rahan edestä.

IMG_2590 

Kuvan sinisävyistä  haalaria ei taida enää olla saatavilla uutena, mutta tämän vuoden suklaanruskaa haalaria kultaisilla peikoilla myy

 Me & Mama .

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

7 Comments

 1. Vastaa

  Anu

  Juuri tämän väristä haalaria on Tiluunassa vielä yksi kpl jäljellä (koko 110), vaaleanpunaista vastaavaa on myös yksi kpl (128 cm).

 2. Vastaa

  tarja

  Ihana haalari ja varmasti käytännöllinen juuri näille keleille! Nuo Tiluunan haalarit eivät ole villavuorilla vain ilman. Mutta ruskea on kyllä kerrassaan herkullinen!

 3. Vastaa

  Sanna

  Haalari näyttää aikas kivalta ja kuulostaa vielä kivammalta, jos se kestää noin hyvin loskat ja kurat! Kerropa Troll Companyn pukujen mitoituksesta, ovatko kuinka reiluja vaikkapa Ticketiin tai Reimaan verrattuna?

  1. Vastaa

   Laura

   Heippa Sanna,
   mitoitus on suurin piirtein Reimatecin luokkaa. Jos on kovin pitkäselkäinen lapsi, kannattaa valita yhtä kokoa suurempi kuin normaalisti.

   Robinin puku on kokoa 80 ja 17,5 kk on mittarissa ikää.

 4. Vastaa

  Anu

  Kyllä Tiluunan haalarit ovat ihan samalla villavuorella. Vain kaksiosaiset sadeasut ovat vuorettomia.

 5. Vastaa

  Sanna

  Nonni, nyt on meillekin matkalla tämä pinkki haalarisöpöys. Alehintaan vieläpä: http://www.uteungar.se. 🙂

 6. Vastaa

  Sari

  Meilläkin on Troll vaaleanpunaisena. Ihan loistava näihin Suomemme monipuolisiin säätiloihin 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *