Huippuhaalari saapui

09/11/2016

Heh, saksankielentaitoni on hiukan heikko, luulin tilanneeni mustan haalarin, mutta sainkin yönsinisen. Onneksi sävy on mielestäni tosi kaunis, joten oikeastaan hyvä näin.

Ticksun puku on juuri niin loistava kuin muistinkin, Baggie on ihanan helppo pukea ja myöskin superlämmin. Kahden kuumaverisen pojan jälkeen palelevan tyttölapsen pukeminen on osoittautunut yllättävän mutkikkaaksi, joten on hyvä että haalarissa on väljyyttä mahdollisia välikerroksia varten.

Sari muistutti viime viikolla, että kädet ja varpaat saa lämpimiksi lisäämällä keskivartaloon lisää vaatetta. Ihan loistava vinkki! Itse olen tunkenut ylimääräiset villasukat ja tönkköhanskat lapselle.

Mitoitus Ticketillä on pienentynyt sitten viime kokeilun. Nyt 86-senttiselle tytölle tilaamani koko 92 menee varmasti koko talven, mutta ei enää ensi syksynä. En uskaltanut tilata ysikasia, ehkä näin jälkikäteen katsottuna olisi pitänyt.

Vaan eipä niistä ensi talven kuoseistakaan ole vielä tietoa, sieltähän voi taas tulla joku must-have.

Miltäs teidän silmään tällainen “klassikko”haalari näyttää?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  Kippuralla

  hyvältä, kuten aina 😀 6v tyttö toivoi myös sinistä haalaria, karvahupulla. ja sehän passaa, jos jää ehjäksi niin sopii hyvin myös pikkuveljen käyttöön. mun parka on sininen ja isosiskon myös 😀

  1. Vastaa

   Laura

   Loistavaa jos voi kierrättää sisarukselta toiselle, Kippuralla. Hih, tehän olette sitten oikein siniarmeija.

 2. Vastaa

  Riikka

  Todella hyvältä näyttää 🙂 Itse ostin tytölleni totutusta “tyttöväristä” poikkeavaa; tummansinisen haalarin ja olen siihen enemmän kuin tyytyväinen. Ja se on saanut paljon kehuja 🙂

  1. Vastaa

   Laura

   Voi kiitos Riikka! Ja ihan sama juttu, oon saanut tosi paljon kehuja tästä haalarista. Väri on hirmu kaunis ja sopii hienosti tyttömäisten asusteiden pariksi.

 3. Vastaa

  maija78

  Hyvältä näyttää, ja tummansininen on niin kiva vaaleanpunaisen kanssa. kokonaisuuden kruunaa ihastuttava ja iloinen tyttö!

  1. Vastaa

   Laura

   Voi ihana maija78, kiitos jälleen! Tummansininen näyttää kyllä taas jotenkin raikkaalta.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *