Huopatossu goes 2013

06/09/2012

thumbnail.jpg.jpg

Voi mitkä suloiset huopatossut Reiman sivuilta löysin! On on huopaa, täältä näkee isomman kuvan KLIK. Suurin koko on 31, joka on juuri ja juuri sopiva nyt tyttö viisivuotiaalle (17 mm jää käynti- ja kasvunvaraa) . Uskaltaisinko ostaa? Monena talvena on ollut Uggit, Emut tai Shepherdit suosikit kuivalla pakkasella, mutta nämä eivät olisi niin liukkaat kuin ne (ja sikapaljon halvemmat). Entä tuleeko pakkasia vai sataako vettä koko talven?

thumbnail.jpgReima __ Media bank

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

11 Comments

 1. Vastaa

  Ritapauliina

  Ihmettelen jälleen valintoja käytännöllisyyden kustannuksella. Liukkaat kengät talveksi lapselle? Meillä on ollut pakkassaappaina Kuomat ja ei ole olleet koskaan liukkaat, mutta aina takuulämpimät. On joo samanlaiset ihan kaikilla ja perhekerhon eteisessä pitää olla tarkkana, että tulee varmasti ne omat laitettua jalkaan. Mutta eipä tulisi mieleenkään laittaa lapselle jalkaan minkäänmoisia liukkaita kenkiä, vaikka kuin olisivat muutoin ihanat, yksilölliset, hienot…

 2. Vastaa

  Marza

  Kyllä noissa mun mielestä näyttäis ihan kunnon pohja olevan, eikä mikään sileä liukas, niinkuin perinteisissä huopatossuissa..
  Musta noi on ihanat 🙂

 3. Vastaa

  Laura

  Hieno juttu! Meille varmasti kotiutuu kaksin kappalein noita Reimoja. Pohja näyttää pitävältä, kivan näköiset ja varmaan lämpimätkin. Viime vuonna oli käytössä Uggit ja todella vähälle käytölle jäivät kuivien pakkaskelien puuttuessa. Ja tosiaan, Uggit ovat minunkin mielestäni harmillisen liukkaat…

 4. Vastaa

  Sari

  Niinpä Ritapauliina, siksi juuri Uggit ja muut jäävät tosi vähälle käytölle kun ne sopivat vain kaupunkiolosuhteisiin tai pienempänä rattaissa istumiseen, eivät ollenkaan pihaleikkiin tai mäenlaskuun. Tai laskuun joo mutta takaisin ylös niillä ei pääse… Kuomat on tosiaan hyvät kun ne vaan muistaa nimikoida 🙂

 5. Vastaa

  Santtu

  Kyllä meillä ainakin mentiin viime talvena emuilla eikä ollut liukkaat. Ihan normaali arki-puistoilussa käytössä. Itellä ugg:it käytössä kahtena edellisenä talvena eikä nekään mun mielestä liukkaat ollut.

 6. Vastaa

  Ritapauliina

  He he, minun yksi kaveri puhuu kauniista,mutta epäkäytännöllisistä kengistään “istumakenkinä”. Niitä ei pysty käyttämään kävelykenkänä, el kävelemään esim. reipasta matkaa bussipysäkille, mutta näyttävät niin hyviltä että on ostanut ne kun pystyy töissä istumaan ne jalassa ja sipsuttamaan varovasti toimiston käytävillä 🙂 Lapsillakin siis näkyy olevan käytössä näitä “istumakenkiä” rattaissa istumiseen, lol.

  Niin, ja tuo aiempia kommenttini kenkien liukkaudesta koskee juuri noita Uggia yms. Minullakin on yhdet Ugg-tyyppiset talvisaappaat (en muista merkkiä) ja kyllä nekin on yllättävän liukkaat. Pohjien kuviointi on vain kevyesti vaakasuuntaisesti uritettu, joten joskus ne luistaa sivuttain, esim. pitää nousta autosta varovaisesti ettei lennä selälleen. Reiman huopikkaissa näkyy olevan kunnon uritettu pohja. Ne ei varmastikaan ole liukkaat.

 7. Vastaa

  Nia

  Noi olisivat voineet olla mahtavat kengät, mutta miksi ihmeessä niihin on pitänyt laittaa keinokuituinen vuori sisälle?

 8. Vastaa

  Suwi

  täällä kans yks joka vannoo Kuomien nimeen! mut toisaalta noi näyttää kivalle 🙂 t.kolmen muksun äippä

 9. Vastaa

  Katja

  Meillä haaveillaan kanssa huopatossuista, onko jollain kokemusta Kotofey-huopikkaista, nekin on aika kivannäköset?
  http://www.saapasjalkasorsa.fi/brand/2/kotofey

 10. Vastaa

  Johanna

  No onpa tylsät värit! En ole mikään sukupuolineutraali kasvattaja, mutta en nyt varsinaisesti myöskään halua tukea tyttöjen vaaleanpunaisuutta sillä kustannuksella, että pojille löytyy vain mustaa. Olen suosinut vaatevalmistajia, joilla riittää mielikuvista poikien vaatteisiinkiin löytää muita kuin mustan, ruskean ja harmaan sävyjä.

 11. Vastaa

  Susanna

  Edellsitä kirjoittajaa peesaan: tietenkin vaatevalmistajat valmistavat sitä mitä vanhemmat haluavat ostaa (tai kuvittelevat haluavansa), mutta silti pakko ihmetellä tätä “pinkkimaniaa” ja jakoa “tyttöjen” ja “poikien” vaatteisiin, eli pinkkiin ja mustaan (harmaaseen, ruskeaan).

  Itse haluan kasvattaa lapseni sukupuolisensitiivisesti (eri asia kuin neutraali, jos joku ei tiedä), mutta haluan silti pukea heidän kauniisti. Kovin kaunista ei ole kun pikkutyttö on kääritty päästä varpaisiin erilaisilla pinkin sävyillä, jotka yleensä iloisesti eivät soinnu yhteen ja lapsi näyttää lähinnä porsaalta – eikä kaunista ole sekään kun suloinen pikkupoika on kauttaaltaan synkissä väreissä.

  Suosin vaatevalmistajia, jotka tekevät iloisen värisiä vaatteita lapsille.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *