Hurmaavat Coq en Pâte -laukut, eskarilaiselle (ja vähän äidille)

08/03/2009

coqenpate.jpg

coqenpatekuva: Tinou le Joly Senoville

Tärkeä asia eskarilaiselle on laukku. Nyt käytössä oleva kerhoreppu ei käy missään tapauksessa. Mutta oikein tarkkaa mielikuvaa uudestakaan ei ole. Joku hieno. Ei mikään vauvojen, kuuluvat kriteerit. Coq en Pâte täyttää molemmat, vai mitä?  Sopisi äidillekin…  Laukut on tuotettu Reilun kaupan ehtojen mukaisesti ja ne ovat luomupuuvillaa. Designer Tinou le Joly Senovillen mallisto on herkkä ja runollinen ja pariisilaisen By Virgon varsin katu-uskottava.

z8hsac_cart_v1_1cabas3VALISETTE - 12

Kuvat: Coq en Pâte

Suomessa jälleenmyy: Ipanajamit

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  chic mama

  Thank you, thank you, thank you! What a great find! LOVE those school bags! They have that old charm, especially the shape of the school backpack reminds me of my own school bag as a child. Its great to know, that we can buy them in Finland, I´ll definitely consider that school bag for my 2 year old:)

 2. Vastaa

  Finette

  Ihania laukkuja! Kätevyys huomioiden, niin reppu on paras, mutta kieltämättä nuo lounasbagit näyttää makeilta.

 3. Vastaa

  Lila

  Minä olen siinä käsityksessä, että eskaripäätös tulisi vasta kesän kynnyksellä…ainakin meillä päin.Saattaa olla tietysti, että tuleekin jo aikaisemmin ja käsitykseni on väärä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *