Hyvää uutta vuotta 2018!

03/01/2018

2018 - Hyvää uutta vuotta 2018!

Hyvää uutta vuotta 2018! Miten vuosi 2018 on alkanut? Minulla samat fiilikset kuin vuosi sitten että pimein aika on ohi ja nyt mennään hitaasti, mutta mennään kuitenkin, kohti kevättä. Lueskelin eilen vuoden takaista postausta vuoden vaihduttua ja miten sen ajan ajatukset ovat toteutuneet vuoden 2017 aikana.

”Tänä vuonna lupaukseni ja parannukseni koskivat pitkälti lapsia tai oikeastaan aikaa heidän kanssa. Syksy on ollut kiireinen töissä ja lyhyet illat on jäänyt usein hyödyntämättä lasten kanssa. Kotiin tultua aika kuluu pääosin kaupassa käymisessä, ruuanlaitossa ja kotihommissa. Pyritään kyllä pitämään kiinni siitä että perhe syö arkena yhdessä, mutta toivon että tänä vuonna se olisi enemmänkin. Tavoitteena on arjen sujuvuuden tehostaminen, ajoissa kotiin, ruoka valmiiksi mietittynä tai ehkä jopa tehtynä, joten yhteiselle tekemiselle jää enemmän aikaan. Joku kerta se voi olla uimahalliin tai luistelemaan meno ja sinä päivänä kun kaikki ovat väsyneitä, se voi olla vaikka lautapelien pelaamista. Fiiliksen mukaan, ei liikaa suorittamista.”

Vuosi sitten asetin tavoitteeksi arjen sujuvuuden tehostamisen ja sen myötä jäisi enemmän aikaa viettää lasten kanssa. Meidän perheessä arki tehostui muutamilla pienillä muutoksilla. Tilasimme usein ruuat netistä. Tässä säästää huomattavasti aikaa arkena. Samalla tulee suunniteltua ruokia etukäteen, mikä on ollut minulle haasteellista aikaisemmin. Tilattiin isompi satsi perustarvikkeita kerran viikossa ja siitä oli sitten helppo täydentää viikon aikana. Meillä on käynyt kotisiivous aikaisemmin kerran kuukaudessa mutta viime vuonna vaihdettiin se joka toiseen viikkoon. Tässä tulee myös iso ajallinen säästö. Tai itseasiassa jos totta puhutaan, niin en ole mikään himosiivoaja, joten tämä on enemmän lahja minulta minulle.2018 2 - Hyvää uutta vuotta 2018!

Keskiviikosta muodostui meille perheen yhteinen harrastuspäivä kun Rene meni syksyllä uimakouluun. Kävimme keskiviikkoisin koko perhe uimassa ja tämä jatkuu myös nyt keväällä. Tämä arjen tehostaminen on ollut antoisaa ja sitä varmasti jatkan tänä vuonnakin. Joulupukki toi taas paljon pelejä ja kirjoja, joten ruutujen ohella otetaan manuaaliset pelit ja kirjat enemmän agendalle.

2018 4 - Hyvää uutta vuotta 2018!
Käytiin läpi joulukuun arvonnan kommentit ja oli kiva lukea teidän toiveita juttuaiheista tälle vuodelle. Siellä korostui normaali arki ja arjen sujuminen, matkailu, lastenvaatetestit ja kulttuuri. Kiitos näistä vinkeistä. Näiden pohjalta lähdemme rakentamaan Minityyliä vuoteen 2018!
2018 - Hyvää uutta vuotta 2018!

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *