Hyväntekeväisyystempauksen lahjoitus Hope-yhdistykselle

25/04/2013

hope_logo.png

hope_logo

Minityyli ja Riikan blogi järjestivät keväällä hyväntekeväisyystempauksen, jossa kerättiin lahjoituksia Hope-yhdistyksen Helsingin toimipisteeseen. Juttu löytyy täältä. Saimme kerättyä huikean määrän lahjoituksia, jotka viime viikonloppuna veimme Hopen Herttoniemen varastolle.

 

Alppilan seurakunta

Iso kiitos Alppilan kirkolle! Saimme sieltä käyttöömme pienen varastotilan, mihin kaikki lahjoitukset toimitettiin. Minua, Riikkaa ja pikku Aaronia odotti iso kasa laatikoita ja paketteja, jotka pakkasimme autoon ja suunnistimme Herttoniemeen.

Siellä meitä oli vastassa Nora, joka kertoi meille lisää Hopen toiminnasta ja esitteli paikkoja. Hope-yhdistys toimii vapaaehtoispohjalta ja paikallistoimintaa on 13 eri paikkakunnalla. Jos olet kiinnostunut toiminnasta tai haluat lahjoittaa vaatteita, tavaroita, urheiluvälineitä tai vaikka leffalippuja, käy kurkkaamassa Hopen sivuilta tarkemmat ohjeet.

HopeCollage3

Lahjoitetut tavarat

Yhteistyökumppanimme lahjoittivat tähän keräykseen vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, imetystyynyjä, DVD:tä, askartelutarvikkeita, vauvojen puruleluja ym ym.

ISO KIITOS:

Crocs 
Polarn O. Pyret 
Meidän Perhe Kidcard 
Melli Eco Design 
Småfolk Punavuorenpeikko
ebbe 
Vipanat & Cho Cho 
Racoon & Phister&Philina
Meidän Poppoo 
Lilla Company 
Kruunukirppu 

HopeCollage2

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *