Ihan pieni kurkistus kevääseen

10/01/2010

04_ProductPage_420x420px_00_Main_image_7310014794332-vert.jpg

Pakkanen senkun kiristyy ja lunta on enemmän kuin viiteenkymmeneen vuoteen, mutta ainakin kalenterin mukaan kevät on vuorossa myöhemmin. Siinä ulkona kohmeisin sormin pikkuisia neniä niistellessähän voi vaikka hiukan pohtia, josko välikausivaatepuolella olisi jotain täydennettävää..?

04_ProductPage_420x420px_00_Main_image_7310014794332-vert

asset-vert

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

13 Comments

 1. Vastaa

  emppu

  Jes! Tätä on odotettu kieli pitkällä, lisää lisää..!! 🙂 Ei välttämättä juuri näitä merkkejä, mutta yleensäkin välikausivaatteita, uusia kevätmallistoja..Talven vaatteisiin on jo tullut vähän kyllästyttyä varsinkin juuri nyt, kun nettikauppojen alelaareista on tullut pengottua ja tilailtua mm. talvikamppeita muita maita myöten..:)
  Popin värit näyttää ihan kivalta, vaikkakin nämä on jo aika lailla nähty viime kauden välikausivetimissä ( ei ehkä popilla, mutta meillä juuri tuota vihreää mm. reimalta ja pinkkiä tiketiltä) eli nyt ainakin minä odottelen jotain aivan muuta. 🙂
  Reiman kuvat näyttää aika perusreimalta, vaikka onkin kivat kauden värit ainakin tuossa tytön takissa.
  Mitenkäs, koskahan mahtaa tulla paljastuksia mm. mini a turelta, cupcakelta ja mololta..? Onko vielä tietoa? 🙂
  Takit meillä on kyllä jo kumpaisellekin varastossa, viime kausien cupcakea, mutta haalareista ei hajuakaan. Tilasin tanskasta tytölle ensi talveksi mini a turen talvikamppeet, ja näyttää kyllä niin kivalta, että näiden välikausihaalareihin olisi kiva tutustua.
  Onko muuten mololla ylipäätään välikausihaalareita? Sen verran uusi tuttavuus minulle, etten ole kuin talvihaalareita vielä nähnyt.

 2. Vastaa

  Joanna

  Mietinkin, että koska vk-kamppeista tulee juttua. Hyvähyvä. Popin tamineet kai ovat olleet hyviä, jos muistan lukeneeni täältä oikein. Mulle jotenkin iskisi noi värit.
  Molon talvihaalaria palvon palvon palvon, joten kiinnostaa myös, onko heillä vk-mallistoa ja jos on, millaiset kokemukset siitä?

 3. Vastaa

  Sarianna

  Oih, ihanaa. Minä odotan jo innolla Ticket to heavenin ja Minymon kevätulkovaatteita. Näkisikö jo kuvia jossain?

 4. Vastaa

  Salla

  Mini a turen ruskea jasper vkhaalari meillä on, hassua mitoistusta tosiaan! kangas on ohut, niinkuin ticketin plain rain-eli pienemmällä tätä voi käyttää vaikka sadepäivinä tai kylmässä alkukesässä helposti.
  selkämitta ja hihat on ihan ok 104cm puvussa, vastaa muiden merkkien mittoja hyvin.
  mutta ne lahkeet; pituutta taisi olla samanverran kuin reiman viimevuoden 86cm vkpuvussa.. vaikka meillä on lyhytjalkainen lapsi, niin ei tuo ollut passeli 😮
  tai sitten on vain jokin virhekappale, en tiedä. pari kertaa sitä käytettiin ja sitten se onkin vain ollut lipaston laatikossa

 5. Vastaa

  emppu

  Salla, kiitos vinkistä. Hyvä tietää, koska juuri mini a turen välikausihaalareita olen pitänyt varteenotettavimpina vaihtoehtoina kevääksi, mutta meillä on erittäin pitkäjalkaiset lapset ( jopa minymon toppahaalarin puntit ovat nyt jäämässä naftiksi, vaikka muuten koko on passeli). Nuo tilaamani mini a turen talvikamppeetkin ovat takki ja asusteet, eli punttimitoista ei ollut mitään tietoa.
  Eli odottelen innolla tietoa noista molon haalareista. 🙂

 6. Vastaa

  Ansku

  Ihania 🙂 🙂 Mitä tuumaatte tytöllä tuosta omenan vihreestä? Minkä värisiä asusteita kaveriksi?? On niin herkku 😉 Muuten kokemusta popin ulkovaatteista? Innolla täälläkin odotellaan kevään uutuuksia.

  1. Vastaa

   Laura

   Ansku: omenanvihreä olis huippukiva tytölle, yhdistäisin oikein kunnon pinkit asusteet, nam!

 7. Vastaa

  anni

  Ansku,meillä neidillä oli viime keväänä omanan vihreää välikautena,siihen sai ihmeen kivasti yhdisteltyä eri sävyjä,esim. pinkin. tosi ihana vaihtelu ainaseen vaalean punaiseen =D

 8. Vastaa

  emppu

  Meilläkin oli viime keväänä tytöllä omenanvihreä haalari, asusteina samaa vihreää ja turkoosia tyttömäisillä koristuksilla. 🙂

 9. Vastaa

  Ansku

  kiitokset! Tuo pinkki/vihreä kuulostaa kyllä tosiherkullisesta yhditelmältä. 🙂 Koska näitä odotettavissa kauppoihin?

 10. Vastaa

  Selma

  Ilmeisesti ovat saaneet “korjattua” PO.Pin vihreän..? Viime keväänä olisin ostanut ko. takin pojalleni, mutta olivat joutuneet loppukeväästä vetämään vihreän takin pois markkinoilta, kun siinä oli esiintynyt auringon kanssa ongelmia (ymmärsin että väri olisi haalistunut).

  Ihanan väriseltä näyttää, toivottavasti tänä vuonna ei ole samaa ongelmaa 🙂

 11. Vastaa

  aikku

  Ihanaiset nuo Popin värit. Minkälainen vuori esim. tuosta kahden vetskarin haalarista löytyy sisältä?

 12. Vastaa

  Maria

  Mitä omenan vihreään tulee, niin siihen käy aivan mielettömän hyvin turkoosit asusteet! Aivan mieletön yhdistelmä 🙂 Kannattaa siis niiden pistää korvan taakse, jotka ompun vihreitä kamppeita haikailevat 🙂

  Tuo popin pinkki iski taas minuun. Mitä Reimaan tulee, niin sitä ei meille enää tule.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *