Ihanille isille

12/10/2009

papparing.jpg

Joo-o, taas se isänpäivä lähestyy. Modernit papat ansaitsevat kivoja lahjoja, eikö vain? Kokosimme alle ehdotuksiamme, mistä teidän perheen iskä tykkäisi?

Papparing
Papparing

 


Isäsormus
Koruja vierastava iskäkin saattaa ihastua pelkistettyyn sormukseen, johon on kaiverrettu rakkaimpien nimet sisäpuolelle.

Sormusta voi tilata Ruotsista Daylonilta. (Toimittavat myös Suomeen, vaikka sivuilla mainittiin toisin.)

Kengät Brandokselta!Mukavan simppelit kotikengät Marc O´Pololta.

Kuva Brandos

jamieblack300alexkhaki300

Isä tarvitsee toki oman hoitolaukun. Storksakin miehekkäitä malleja myy Bebes. (Bradillakin on oma!)

isitkirjat2Lukemista harrastavan isin pakettiin sujahtaa uusin Remes, Westö tai vaikka Tervon kuulu ja ajankohtainen Koljatti. Mankellin Wallanderkin on palannut kymmenen vuoden jälkeen kertomaan enemmän itsestään ja Ian McEwanin loistelias Sementtipuutarha on taas tuoreena kirjakaupoissa. Remeksen taattu hurja seikkailu tai Wallanderin ruotsalainen rikos sopii jännäreistä pitävälle isille, Westön upea Älä käy yöhön yksin Suomen lähihistoriasta ja elämänmenosta kiinnostuneelle ja IanMcEwanin järkyttävä ja ihmeellinen Sementtipuutarha jotakin muuta etsivälle.

isitkirjat4isikirjat3isitkirjat5isitkirjat1

Karjalaturnaus

Vai arvostaisiko iskä elämyksiä? Moni isä mielellään lähtisi perheen kera perinteikkääseen Karjala-turnaukseen katsomaan lätkää Suomi-Ruotsi pelin muodossa.  Täältä löydät turnauksesta lisää.

Syksy ja talvi tuo mukanaan myös monia mielenkiintoisia teatteteatterisaliriesityksiä ja musikaaleja miehiseen makuun. Vinkkinä helsinkiläisessä KOM-teatterissa 5.11 ensi-iltansa saava , John Irvingin mestariteos Kaikki Isäni Hotellit.  Teatterin tiedotuskeskuksen sivuilta löydät kaikki Suomessa ensi-iltansa saavat näytökset ympäri maata.

kuva valmistajalta
kuva valmistajalta
Onko iskä tehnyt paljon töitä tai valvonut liikaa?
Väsymyksen merkit kasvoilta poistaa Biothermin High Recharge – tehovoide. Erityisplussana tuotteessa on mahtavan hyvä tuoksu, äiti tykkää!
Jos ihonhoito ei kuulu vielä isän rutiineihin, ehkä pieni starttisetti olisi hyvä lahjaidea.
Kosteusvoiteella  ja puhdistustuotteilla on hyvä aloittaa, monilta kosmetiikkasarjoilta löytyy miehille omat hoitolinjansa.
Myös herkkäihoisille isille on hellävaraisia vaihtoehtoja ihonhoitoon, tavaratalojen konsulentit ja myyjät osaavat suositella oikeat tuotteet.
suunto

Kuntoilevan isin toivelahja on tietysti sykemittari. Perusmalli näyttää reaaliaikaisesti, kuinka kalorit palavat ja kuntoilu sujuu. Onko vauhti liian kova vai tuleeko kenties löysäiltyä?

(kuva: Suunto) maapallopalapeli

 

Miten olisi matkalahjakortti isälle? Tulevia seikkailuja suunnitellessa voisi rakentaa yhdessä oman karttapallon.

3D-palapeliä voi tilata MulleToi.comista

17 Comments

 1. Vastaa

  Slasheri

  Hienoja lahjavinkkejä. Lahjojen keksiminen on aina tosi hankalaa. Kiitos näistä vinkeistä!

 2. Vastaa

  Susanna

  Kivoja vinkkejä :o) MUTTA APUA… Milloin siellä Suomessa on isänpäivä????

  1. Vastaa

   Laura

   Susanna: marraskuun eka sunnuntai Edit. se onkin TOKA, eli 8.11.

 3. Vastaa

  Seireeni

  Joo, mut Diaper Dude on miehelle sopivista hoitolaukuista mun mielestä hienompi kuin Storksak! Kelpaisi itsellenikin…hmmm…

  Esim. http://www.vauvabuumi.fi/diaperdudehoitolaukku.php

 4. Vastaa

  Pauliina

  Tuolla koruvalmistajan sivulla lukee, että sormusta ei ole saatavilla Ruotsin ulkopuolelle. Onkohan se vanhaa tietoa? Olisi nimittäin kiva lahja miehelle. 🙂

  1. Vastaa

   Laura

   Oi voi, kiitos tiedosta Pauliina. Varmistan vielä, koska viimeksi kun tiedustelin, niin toimittivat myös Suomeen.

 5. Vastaa

  Katri

  Kiitos vinkeistä, nopeastihan tuo päivä on taas käsillä. Meidän isille Wallander voisi olla mieluisin lahja tai sitten nuo MOP:n kotitossut.

  1. Vastaa

   Laura

   No niin, varmistin sormuksen tilanteen. Lupasivat toimittaa myös Suomeen 🙂 .

 6. Vastaa

  Mariam

  Lisää vinkkejä kiitos : ) Sormus olisi voinut olla kiva lahja meilläkin mutta mieheni pitää vihkisormusta oikeassa ja kihlasormusta vasemmassa joten uutta ei oikein mahdu (kuulemma) mukaan 😀 Esikoisen synnyttyä ostin Kalevalakorulta kaulakorun jota tykkää pitää edelleen.

 7. Vastaa

  Krisse

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Meidän isukki varmaankin ilahtuu Karjalaturnauksen lipuista. 🙂

 8. Vastaa

  Perla

  Isänpäivä on kylläkin marraskuun TOKA sunnuntai, eli tänä vuonna 8.11. ;).

  1. Vastaa

   Laura

   Hehee, kiitos Perla. Katsoin vaan kalenterista hiukan nopsaan. Eli toka sitten, alkupuolella any way 🙂

 9. Vastaa

  Miikkis

  Kirjalahjat ovat aina pop, muut eivät nyt oikein kolahtaneet… Innostuisitteko yhdessä ideoimaan lisää?

  1. Vastaa

   Laura

   Lahjahommat on aina aika vaikeita, makuja on yhtä paljon kuin isähenkilöitäkin. Yksi vinkki, joka tuli mieleen, on kunnon ulkoiluasu miehelle.
   Oma siippani hankki juuri itselleen tavallaan isänpäiväennakoksi ensimmäisen täysin ulkoilukäyttöön suunnitellun teknisen takin ja on ollut “lahjaansa” todella tyytyväinen.

 10. Vastaa

  Marika

  Laura asian hyvin kirjoittikin. Oma isäni saa lahjaksi aina jotakin kalastukseen tai ulkoilmaelämään liittyvää, kun isukin kaikki mielenkiinto niihin suuntautuu.

  Oma mieheni taas varsin haastellinen “lahjottava”, ja itse ostan hänelle usein häntä itseään mielyttäviin tapahtumiin lippupaketteja; välillä mennään kahdestaan, välillä menee kaverinsa kanssa. Hän kun ei ole niin materian perään (kaikkea kuulemma on jo..), niin elämyslahjat olleet parhaimpia. Tai no, ei tietenkään yllä lasten isänpäiväaskarteluiden tasolle ;).

 11. Vastaa

  Lissu

  Ihania lahjaideoita:) Erityisesti ihastuin noihin nimisormuksiin. Itsekäänä mietinkin, saisiko jostain samalla idealla toteutettuja nimisormuksia mutta hieman naisellisemmassa muodossa;) Haluaisin lasteni nimiä kantavat sormukset oikeaan käteeni:)

  1. Vastaa

   Laura

   Lissu, kurkkaa tämä postaus: https://www.minityyli.net/?p=6815

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *