Ihanuus saapui -sen kun puret, pakkanen

09/10/2009

cc3.jpg

cc3

Cupcaken haalarien ihanuutta tuskin voi sanoin kuvailla. Tyttöjen haalari on suursuosikki, joka on kaikkien kauneutta rakastavien äitien pakko-saada -listalla (ja Marikan kuopuksen kaapissa), mutta entäs pienet pojat? Heinin suloisella vauvalla nähtiin jo pikkuisten puku kaksiosaisena. Nyt vaikea  Cupcake -kuume nousi minullekin ja veljeksistä pienin sai isompien poikien mallin. Niin suloinen!

Asusteet ovat kovasti pohdinnassa: Haalarin sinisen sävy on sen verran vaativa, ettei mikä tahansa käy. Tummanruskea, ehkä vetoketjun vedinten kirkas ruohonvihreä. Vinkkejä?

cc2cccc1

Poikien haalaria myy Suomessa Ipanalle, Keltainen kettu

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

8 Comments

 1. Vastaa

  kent

  Ihana haalari, näitä Cupcakeja olen itsekin (nimenomaan pojalle!) haikaillut. Itse yhdistäisin haalariin varmaankin suklaanruskeat asusteet, mutta kieltämättä pieni vihreä väriläiskäkin saattaisi olla ihan reippaan näköinen vaaleansinisen seurana.

 2. Vastaa

  Finette

  Ruskeat kävisi hyvin, mutta tummanruskea on niin passé, että äänestän vihreitä asusteita ja ruskeita kenkiä… . 🙂

 3. Vastaa

  Marika

  Tuo on kyllä ihana haalari! Kun katsoin lähikuvia Ipanallen sivuilta, niin tuota vihreää on sen verran, että saman vihreät asusteet olisi kyllä kivat. (.. ja varmaan tosi hauskaa niitä metsästää just oikeassa sävyssä..)

  Ruskea tosiaan sopii niin nätisti haalariin, ja hippasen helpommin löytyykin sitten asusteet.

 4. Vastaa

  Laura

  Laura ottais harmaan muhkean (villaisen) tupsupipon ja ruskeat kengät haalarin kaveriksi.
  Ei kaiken tartte aina olla just sävy sävyyn 😉

 5. Vastaa

  Sara

  Meillä on se pienempien poikien tähtihaalari (sininen pohja, ruskea tähti), ja olen myös miettinyt jotain vihreää pipoa sen kaveriksi. Tällä hetkellä meillä on käytössä tämä http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=116545253 pipo, joka on isoveljeltä jäänyt ja sopii värien puolesta tosi hyvin haalariin. On myös pari tummanruskeaa pipoa, jotka ovat myös kivoja.

 6. Vastaa

  Päivi*

  Ruohonvihreät asusteet ois tosi jees, jos vaan löytyy 🙂

 7. Vastaa

  Minnimai

  Kysyisin Cupcaken mitoituksesta, onko reilua vai niukkaa. Esim. nyt 74 cm vaatteita käyttävälle ostaisitko minkä kokoisen? Olisi kiva löytää sivuiltanne faq juuri näistä koko asioista, nettikaupoissa asioidessa näitä aina mietin ja hirmu homma googlettaa keskusteluja aiheesta 🙂

 8. Vastaa

  Heini

  Minnimai,
  Vastaan Sarin puolesta. Meillä on poika 7kk, joka käyttää juuri 74cm (jopa 80cm)vaatteita, niin hänelle olen tulevaksi talveksi hankkinut Cupcaken 2-osaisen setin samaisessa koossa 74cm. Se on tällä hetkellä mukavan reilu ja uskoisin, että menee koko talven.

  Kiitos hyvästä ideasta, ehkä tulevaisuudessa tuollaisen “kokotaulukon” sivuiltamme löytää.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *