Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona K

19/03/2017

Unknown 7 - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona KPääsimme viime viikolla varsinaiseen herkkukauppaan Töölöntorille, kun Nona K juhli kutsuvierasavajaisiaan. Nona K on kahden serkuksen yritys. Puoti pursuilee toinen toistaan suloisempia vaatteita, leluja ja kenkiä. Sisään astuessaan tulee tunne, ettei ole lainkaan Suomessa, vaan vaikkapa Östermalmilla Tukholmassa. Valikoimissa on todella kauniita mekkoja, tyllihameita ja asusteita tytöille, mutta myös hirmu kivoja juttuja pojille.

Ihastuin Nona K:n oman malliston ajattoman tyylikkäisiin mekkoihin ja haalareihin. Minni-tyttö sen sijaan iski silmänsä Wheatin Disney -malliston tylliunelmamekkoon, joka me sitten kyllä kotiutettiinkin goodie bagista löytyneellä lahjakortilla.

Unknown 6 - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona K

Unknown - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona KNorjalaiset Prinsessefin -satiinirusetit ja pannat on käsityönä tehty.

Unknown 3 - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona KUnknown 1 - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona KGlitterlenkkarit ovat olleet heti avajaisten jälkeen valtava hitti.

Unknown 4 - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona KLastenpuodissa on tietenkin myös leikkipaikka.

Unknown 5 - Ihastuttava uusi tuttavuus, Nona KPystyn jo yhden käynnin jälkeen sanomaan, että meistä tulee taatusti vakkariasiakkaat. Ihanaa, että on tämmöinen kauppa, josta haluaisi ostaa kaiken.

Nona K Instagramissa ja Facebookissa

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *