Illan TV-vinkki

02/11/2014

maria_lang_filmer_-_Google-haku.jpg

 

kuva: Pampas Produktion
kuva: Pampas Produktion

Tänään sunnuntaina klo 21.00 esittää YLE Fem hurmaavan, Maria Langin dekkareihin perustuvan elokuvasarjan ensimmäisen osan, Murhaaja ei valehtele yksinään.

Kaikki kuusi osaa perustuvat rikoskomisario Christer Wijkin (Ola Rapace) ja hänen ystäviensä Einarin ja Puckin (Tuva Novotny ja Linus Wahlgren) tutkimuksiin. Varsinkin Puck tuntuu joutuvan keskelle murhamysteeriä minne ikinä meneekin, mutta onneksi rakastettava poikaystävä Eje on tukena, ja ennemmin tai myöhemmin paikalle rientää myös syntisen tumma ja komea Christer.

50-luvun Ruotsiin sijoittuvat tarinat on puvustettu ja lavastettu upeasti ja henkilöt ovat uskomattoman no, 50-lukulaisia.

Suosittelen lämpimästi sekä palapelidekkareista pitäville, että sisustusfaneille ja romantiikannälkäisille. Mieskin on katsonut kaikki, vaikka näistä ei räjähdyksiä ja takaa-ajoja löydykään.

Ikäsuositus 12. 11 ja 13-vuotiaat katsoivat yhden kanssamme ja antoivat neljä tähteä. Jatkuvasta tupakoinnista tuli moite.

kuva: Morgan Norman
kuva: Morgan Norman

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *