Intoloop Kids – vauvakirja netissä

04/04/2012

Intoloop-300x177.jpg

IntoloopPerinteiset käsinkirjoitettavat vauvakirjat ovat aivan ihania muistoja, mutta itse voin ainakin myöntää, että lapsi lapselta kirjaa on vähemmän tullut täytettyä. Monet kirjoittavatkin nykyisin blogeja, joiden kautta kaukana asuvat sukulaiset ja ystävät voivat seurata lapsen touhuja ja kehitystä. Ehkäpä kuitenkin ne kaikkein henkilökohtaisimmat asiat ja valokuvat jäävät ainakin julkisissa blogeissa jakamatta.

Intoloop Kids -verkkopalvelu on moderni vauvakirja, jota voit täyttää sähköisesti internetin kautta. Palveluun voi kätevästi tallentaa tärkeitä asioita ja valokuvia lapsesta. Palvelu on täysin turvallista, sillä tietoliikenne kulkee salattua yhteyttä pitkin ja voit itse päättää ketkä pääsevät seuraamaan lapsesi elämää palvelun kautta.

Intoloop kids kehittyy ominaisuuksiltaan koko ajan ja ainakin saatavilla oleva mobiiliversio vaikuttaa kätevältä, sillä päivitykset ja valokuvien lisäykset voi tehdä suoraan puhelimen kautta.

Itse innostuin kyllä ja ajattelin oman tilin luoda, sillä pikaisella tutustumisella palveluun se vaikuttaa oikein toimivalta.

Mitä mieltä lukijat ovat? Voittaako tämä palvelu perinteisen vauvakirjan? Jos joku lukijoista on jo palvelun käyttäjä, niin kerrohan kokemuksistasi.

 

6 Comments

 1. Vastaa

  Outi

  Ja tämä on siis suomalainen firma ja palvelu, vaikka kuvasta voisi toisinkin ymmärtää. Meillä isovanhemmat ei juuri käytä nettiä, jos käyttäisivät, niin tällainen palvelu olisi kyllä toimiva kuvien ja kuulumisten jakamiseen.

 2. Vastaa

  Ari

  Käytössä on. Vauvan kehittymistä seuraavat niin mummi ja sisarukset kuin muutamat kaveritkin. Keskustelu on vilkasta! Jotenkin parempi ratkaisu kuin esim. lapselle luotu Facebook-tili – joka taitaa olla kaiken lisäksi sääntöjenvastaista.

 3. Vastaa

  misu

  Mä olen täyttänyt tuota ihan vauvasta asti meidän pojalle. Meillä myös isovanhemmat ja kummit on olleet tosi innokkaita lukemaan ja kommentoimaan, vaikka asutaan kaikki samalla paikkakunnallakin. Voisin kuvitella että vielä kivempi ja “tärkeämpi” tuo olisi jos isovanhemmat tai kummi asuisi jossain kauempana. Vaikka blogista voikin seurata kehitystä, samoin kuin Facebookistakin ne jotka siellä ovat, en niihin kuitenkaan laita läheskään kaikkea.
  Intoloopissa on kuvien oikeudetkin aina itsellä, eikä niinkuin Facebookissa että lisäämisen jälkeen oikeudet on Facebookilla.
  Oon kyllä tykännyt!

 4. Vastaa

  Johanna Kärkkäinen

  Ihan mahtava keksintö. Koneen ääressä tulee oltua aika paljon, joten helpompi käydä päivittämässä lasten kuulumiset. Ja sen voi tehdä missä vaan, mistä tietokone löytyy. Paperiset vauvakirjat tulee nykyään harvoin otettua kaapista. Mummot ja vaarit ovat löytäneet tiensä internetiin ja täten pääsevät nauttimaan kaikista lasten kehityksen vaiheista kera kuvien !

 5. Vastaa

  Lauri Kutinlahti

  Moro,

  Minä käytän Intolooppia treenipäiväkirjana ja se soveltuu loistavasti myös siihen. On siistiä selailla vanhoja treenejä ja lukea fiiliskuvauksia.

 6. Vastaa

  Mari

  Otin käyttöön vaikka muutenkin tulee jaettua läheisille muksun tietoja.
  Mutta mummo ja kummit ovat käyttämässä ja musta toi on tosi kiva ja selkeä tapa jakaa tärkeitä tietoja.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *