Iso eskarilainen

12/08/2009

eskariin.jpg

eskariinTänään aamulla meillä oli jännittynyttä väkeä. Äitiä tais jännittää kaikista eniten, mutta kyllä vaan uunituore eskarikin oli mietteliäänä.Viime hetkillä vielä etsittiin kumisaappaita ja nimikoitiin sadevaatteita. Meillä tilanne on kokonaan uusi, sillä päiväkerhoa lukuunottamatta pojat ovat olleet kotihoidossa. Jännityksen määrää lisäsi vielä se, että esikoinen on diabeetikko.

Kaikki sujui hyvin. Kotona esiteltiin uutta reissuvihkoa ja äiti pääsi päällystämään eskarilaisen tehtäväkirjaa. Ruoka oli maittanut ja päiväkodin keitetyt porkkanatkin maistui paremmalle kuin iskän keittämät… Kyllä tämä tästä lähtee sujumaan.

Eskarilainen on jo iso poika, varsinkin omasta mielestään ja vaatetuskin pitää olla sen mukainen. Lapselliset printit ja värikkäät velourhousut siivottiin pois esikon vaatekaapista ja tilalle hankittiin yhteistuumin valittuja vaatteita. Simppeleiden alaosien pariksi valittiin raikkaita raidallisia ja yksivärisiä yläosia. Reppuna  jo kerhoreppuna toiminut, vuosia sitten Tukholmasta ostettu Po.pin reppu ja sisäkenkinä Reino tossut. Reinoja muuten näytti olevan useammallakin eskarilaisella.

Pikkuhiljaa täydennetään sitten sisävaatevarastoja sen mukaan mitkä vaatteet toimii parhaiten eskarissa. Ainakin pari kivaa hupparia on hakusessa. Mitä teiltä löytyy eskarin vaatekaapista?

eskariin2

Housut: H&M, Minirodini, Tutta

Paidat: H&M, Mini Rodini

Kengät: Timberland, Vans, Converse

1 Comment

  1. Vastaa

    elephantti

    Täälläkin kaipaillaan kerho- ja eskarilaisille pojankoltiaisille huppareita! ovat varsin käteviä kesältä jääneiden kivojen t-paitojen päälle vedettäviksi ja kätevästi pois otettaviksi. Ongelma onkin mukavien hupparien löytyminen! Novastarit miellyttäisivät silmää mutta ovat turhan lämpöisiä kuumakalleveljesten päälle. Moonkidsin velourhupparit miellyttävät äidin silmää alkuun, mutta valkoiset resorit hihansuissa ja vyötärillä EIVÄT viikon kohdalla ole enää valkoiset.. Legon huppareista puuttuu vetskari, mikä on isopäisille pojiille ehdoton 🙂 mistä huppareita?
    Muutoin samoilla linjoilla mennään, tummasävyisiä yksivärisiä puuvillahousuja löytyy, niitä piristetään kesän t-paidoilla ja pitkähihaisilla trikoilla, joita käytetään muuten myös teepparien alla..

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *