Joka menon mekko

17/04/2017

Unknown 32 - Joka menon mekko

Unknown 26 - Joka menon mekkoMinni sai suloisesta Nona K -putiikista aivan ihanan puodin oman malliston mekon, joka sopii menoon kuin menoon. Tyllihelmainen Maija -collegemekko on pehmoinen päällä. Mekko näyttää siltä kuin olisi puettu collegepaita ja tyllihame erikseen. Malli on sellainen, että siinä on mukava leikkiä ja college tekee kokonaisuudesta sopivan rennon kerhoon tai päiväkotiin, mutta mekossa voi lähteä myös kaupungille tai juhliinkin. Juuri tällaisia vaatteita arvostan äitinä erityisen paljon. Ja vahvaa prinsessakautta elävä lapsi pyörähtelee mekossaan onnellisena.

Nona K:sta saa myös käsintehtyjä oman malliston silkkirusetteja, myös omien toiveiden mukaan tehtynä, ja vaikka odottaessa. Klipsimalliset rusetit tuntuvat pysyvän tällä hetkellä parhaiten kasvatusvaiheessa olevassa otsatukassa.

Unknown 27 - Joka menon mekkoUnknown 28 - Joka menon mekkoBallerinatossut ovat Melton-merkin ja niin ikään Nona K:lta. Erityisen kivaa näissä tossuissa on kunnon pohjat, jotka kestävät kulutusta normi nahkatossuja enemmän.

Unknown 29 - Joka menon mekko

Unknown 31 - Joka menon mekko

Unknown 33 - Joka menon mekkoJa miten söpöä, Nona K-puodista löytyi myös tyllihamehiironen, joka kulkee nyt mukanamme kaikkialle.

Postauksen tuotteet saatu.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

1 Comment

  1. Vastaa

    Westend Mum

    Todella kiva mekko! Täytyy käydä tutustamassa liikkeen tarjontaan 🙂
    http://westendmum.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *