Joka menon mekko

17/04/2017

Minni sai suloisesta Nona K -putiikista aivan ihanan puodin oman malliston mekon, joka sopii menoon kuin menoon. Tyllihelmainen Maija -collegemekko on pehmoinen päällä. Mekko näyttää siltä kuin olisi puettu collegepaita ja tyllihame erikseen. Malli on sellainen, että siinä on mukava leikkiä ja college tekee kokonaisuudesta sopivan rennon kerhoon tai päiväkotiin, mutta mekossa voi lähteä myös kaupungille tai juhliinkin. Juuri tällaisia vaatteita arvostan äitinä erityisen paljon. Ja vahvaa prinsessakautta elävä lapsi pyörähtelee mekossaan onnellisena.

Nona K:sta saa myös käsintehtyjä oman malliston silkkirusetteja, myös omien toiveiden mukaan tehtynä, ja vaikka odottaessa. Klipsimalliset rusetit tuntuvat pysyvän tällä hetkellä parhaiten kasvatusvaiheessa olevassa otsatukassa.

Ballerinatossut ovat Melton-merkin ja niin ikään Nona K:lta. Erityisen kivaa näissä tossuissa on kunnon pohjat, jotka kestävät kulutusta normi nahkatossuja enemmän.

Ja miten söpöä, Nona K-puodista löytyi myös tyllihamehiironen, joka kulkee nyt mukanamme kaikkialle.

Postauksen tuotteet saatu.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

1 Comment

  1. Vastaa

    Westend Mum

    Todella kiva mekko! Täytyy käydä tutustamassa liikkeen tarjontaan 🙂
    http://westendmum.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *