Jonathan – kevät 2010

15/01/2010

P1010315-1024x768.jpg

Meitä suomalaisia hellitään vielä ihanan lumisella talvella, mutta pian voi katseet suunnata kohti kevättä. Uusia mallistoja julkaistaan pikkuhiljaa  ja ensimmäiset kevätihanuudet löytyvät nettikaupoista ja putiikkien hyllyiltä.

Minityyli esittelee lähiviikkoina kevään uusia mallistoja ja ensimmäisenä vuorossa on Jonathan. Uutuutena kevään mallistossa on kengät ja City Jonathanin raikkaat ruututakin. Värit on hempeät, vaaleanpunaista, turkoosia, vihreää ja korallia. Mallisto on kokonaisuudessaan liikkeissä tamminkuun lopulla.

Löytyikö tästä mallistosta teille vaatteet kevääksi?

P1010315P1010259

DSC_0221DSC_0195DSC_0103

8 Comments

 1. Vastaa

  Selma

  Nuo ohuet raidalliset puuvillapipot olivat viime keväänä hyvä ostos. Sopivan ohut, yhdisteltävissä monen väriseen vaatteeseen (toivottavasti tänä vuonna on tyttömäisempikin väri kuin tuo oranssi-keltainen..) eikä ollut hinnalla pilattu!

  Muuten minulla ei Jonathanista olekaan kokemusta 🙂

 2. Vastaa

  sanna

  Ihan ok ja ihan Jonathanmaiset. Tuo ruututakki vois olla kyllä kiva, ainoo et onkohan väri arka kuraleikkeihin… Tuo pipo on todella hyvän mallinen ja pysyy päässä hyvin.

 3. Vastaa

  sanna

  Niin ja tarkoitin tuota puuvillapipoa tuolla hyvällä mallilla. Nuo Fleecepipot ei ainakaan meidän neidin päässä pysy, onkohan syynä liukkaat hiukset.

 4. Vastaa

  emppu

  Haalarit on mielestäni aika perustylsät, ruututakit ihan kivat, ja tuo alimman kuvan tytön fleece(?)takki on kivan värinen.

 5. Vastaa

  Jenni

  No hohhoh. Siis oliko tää viime vuoden mallisto, vai edellisen? Haalarit näyttää ainakin supertylsältä ja vähän vanhanaikaiselta perussetiltä mun silmään. City-Jonathaneissa on selntään jotain uutta raikkautta. Onkohan toi alakuva fleeceä vai normaali ulkoilutakki? Pienemmän takin kuosi muistuttaa aikalailla sitä Reiman raitaa…

 6. Vastaa

  kent

  Reiman väritys tuli minullekin tuosta raidallisesta mieleen. Kuopuksella oli viime keväänä Jonathanin yksivärinen vauvahaalari, ja se palveli minusta oikein hyvin – myös noista neulepipoista on positiivisia kokemuksia. Tämän kevään mallit eivät ainakaan näiden kuvien perusteella sytytä erikoisemmin.

 7. Vastaa

  h

  Voi koska koska koska tulee Ticketin välikausihaalarit???? Ostoslistalla olisi kaksi vk-haalaria (tytölle ja pojalle) ja odottelen innolla josko Ticketillä olisi jotain hienoa… 🙂

  1. Vastaa

   Laura

   h: malta vielä hetki, tulossa on.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *