Jonathan talvi 2009-2010

20/07/2009

tahti-jonathan-takit-1024x752.jpg

Seuraavaksi esittelyvuorossa Jonathanin tuleva talvimallisto, joka tällä kertaa on entistäkin laajempi. Osan tuotteista löytää jo myymälöistä ja loputkin tulee viikkoon 36 mennessä. Myös tässä mallistossa on tummaa violettia, joten se on siis todellinen syksyn ja talven hittiväri. Alkuun en pitänyt väristä ollenkaan, mutta pikkuhiljaa se näyttääkin ihan kivalta. Ei ehkä meidän poikien väri, mutta josko itselle jotain violettia hankkisi…

tahti-jonathan-takit

tahti-jonathan-haalarit

tahti-jonathan-vauvahaalarit

cordura-haalari

city-jonathan

Kuvat valmistajalta.

10 Comments

 1. Vastaa

  Riikka

  Kertokaan te kokeneemmat että millainen tuo jonathan on laadultaan? Meillä on kokemusta vain ticketin ja ver de terren ulkovaatteista.

 2. Vastaa

  Joanna

  Jonathanilla on musta hyvä hinta-laatusuhde, edullisiahan nuo ovat. Kestävyys on meillä ollut ok, mutta nyt esim. viime talven toppahaalarissa (tytöllä) polvissa näkyy selvää kulumaa. Jalkalenksut ovat noissa olleet sellainen murheenkryyni eli aina lähtee nappi tai kaksi irti tai jalkalensku murtuu (tosin saa nopeasti postitse uudet tilalle).

  Minusta siis vallan mainio vaihtoehto – ei ehkä näteimpiä vaihtoehtoja, mut hinnalle vastinetta ehdottomasti.

 3. Vastaa

  dibsukka

  Minusta Jonathanin haalarit ovat laadukkaita. Jalkalenksut hajoaa heti tai napit irtoaa, mutta muuten ei mitään valittamista:) Suosittelen!!

 4. Vastaa

  Salla

  Tuosta ver de terrestä, mikä on mitoitus? Viimekuussa esikoinen oli 98cm, että ostanko 104 vai 110cm puvun =) Eikä haittaa vaikkei mahdu koko talvea, alesta saa kuitenkin jotain kivaa lopputalveksi!

 5. Vastaa

  Suwi

  Jonathanissa hyvä laatu ja jalkalenksut ommelkaa ekana itte jämäkämmin kii niin EI oo mitää ongelmaa sit ainakaa 😉

 6. Vastaa

  Irene

  Tähtimallistossa on ollut ongelmia, edellisenä talvena teipit rikkoi sisäsaumat ja viime talvena kangas oli virheellistä (rypistyi pesuissa ja lopulta meni kosteussuojakalvo rikki), mutta ilmeisesti perusmallistossa ei ole näitä ongelmia ollut.

 7. Vastaa

  Joanna

  TähtiJonathania meilläkin oli, mut ei tosiaan ole ollut muita ongelmia kuin jalkalenksujen kanssa – ja se on kuitenkin ihan pikku juttu.

 8. Vastaa

  kikurii

  Hei!
  mistä jonathan haalareita voisi osta?

 9. Vastaa

  Sari

  Jonathania myyvär Jesper Junior liikkeet ja kotimyyjät. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.jesperjunior.fi/myymalat

 10. Vastaa

  kikurii

  Kiitos

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *