Jouluihmisiä?

17/10/2009

oiihanajoulukuu.jpg

Parhaimmat ja pahimmat  jouluhössöttäjät heräävät joulupuuhasteluihin jo syksyllä.  Kirjamarkkinoille onkin nyt lokakuussa tullut pari ihanaa jouluaiheista kirjaa niin äidille kuin perheen pienimmille.

oiihanajoulukuu Tunnelmallinen ja runsaasti kuvitettu jouluihmisen unelmakirja neuvoo, miten joulun odotuksesta otetaan kaikki irti. Kirjan askarteluideat sisälumipalloista erilaisiin kuusenkoristeisiin kannustavat sinua löytämään oman luovuutesi ja tekemisen ilon.

Toinen tekijöistä,  Outi Loimaranta on paitsi jouluihminen,  myöskin suositun White Country-blogin kirjoittaja. Marjo Koivumäki on sisustus- ja lifestyle-kuviin erikoistunut valokuvaaja.

Outi Loimaranta – Marjo Koivumäki :Oi ihana joulukuu (OTAVA)

Siirin jouluyllŠtys Jouluun on aikaa enää viisi päivää, kun Siirin äiti sairastuu flunssaan. Siirin isä joutuu paniikkiin eikä kykene valmistelemaan joulua, kurkkii vain Siirin äitiä ovenraosta. ”Kuka nyt tekee piparkakkutalon?” Siiri ihmettelee. ”Ja kuka hakee kuusen, kun isä vain istuu sohvalla”, äiti murehtii. ”Tuleeko meille joulua ollenkaan?” Siiri suree.

Pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto tapaavat Siirin ja kuulevat, että Siirin kotiin ei tule joulukuusta eikä piparkakkutaloa. Mitä tapahtuu, kun Otot päättävät, että Siirinkin kotiin on saatava joulu? Ja mikä oikein mahtaa olla Siirin jouluyllätys?

Tiina Nopola – Mervi Lindman : Siirin jouluyllätys (TAMMI)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *