Tietoa mainostajalle ›

Joulukalenteri askartelua

03/12/2014

P1010958_2.jpg

Minun ensimmäisiin jouluvalmisteluihin kuuluu kummilasten joulukalenteri askartelua. Tämä on ollut minulle perinne jo kymmenen vuoden ajan. Olin nuorena tyttönä Sveitsissä au pairina ja perheen lasten kummit toivat jouluna lapsille itse tehdyt joulukalenterit. Tämä oli mielestäni tosi kiva idea ja päätin kopioida sen. Joulukalenteri on ollut tosi mieleinen lahja kummilapsille. Se korvaa samalla perinteisen joululahjan.

Joulukalenterin tekeminen vie jonkun verran aikaa ja vaatii  vähän näpertelyä. Tänä vuonna tein ennätysmäärän viisi kalenteria, neljä kummilapsille ja yhden omille lapsille. Huoh! Marraskuussa meinasi iskeä jo paniikki kun Tiimareita ei enää ole. Tiimari on ollut luottokauppa jouluaskartelua varten. Löysin kuitenkin ihan huippu hyvän joulukalenteripohjan Tigerista. Tässä kankaisessa kalenteripohjassa on vielä extra hyvää että sen voi käyttää useampana vuonna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostan aina jonkun isomman jutun esim. Lego paketin ja jaan siitä pieniä määriä useampaan luukkuun. Lisäksi mukana on tietysti vähän suklaata, tarroja tms. Minkälaisia joulukalentereja te olette tehneet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

2 Comments

 1. Vastaa

  Satu

  Aivan mielettömän hyvä idea! Pitääpä muistaa ensi jouluna ja jos tosiaan olisi järkevä, niin hommaisi nuo tarvikkeet jo nyt valmiiksi…

  1. Vastaa

   Ullis

   Ja kummilapset ovat tykänneet kovasti. Samoin omat lapset, tein kalenterin myös heille. Suosittelen. Kummipisteet nousee 😉 hih

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *