MINITYYLI TESTAA: Koottava, hurja brontosaurus

20/11/2014

PB190439.jpg

Lapset ovat esitelleet minulle monta postilaatikkoon pudonnutta lelukuvastoa, mutta harvasta lelusta olen innostunut. Onneksi meillä alkaa olla pahin hittilelujen vinkumisaika jo takana. Ymmärrän hyvin, että jos lapsi näkee samoja leluja päiväkodissa ja tv-mainoksissa, alkaa pienen tehdä sellaista mieli. Nämä hittijutut ovat vaan usein aika nopeasti ohimeneviä ja laadultaan huonoja ja jo vuoden päästä niitä löytyy kirppareilta läjäpäin.

Saimme Fiksumuksulta testiin koottavan brontosauruksen, joka ei varmasti ole hetken ihastus. Hurja hirmulisko on puuta ja todella makeannäköinen lelu. Kokoaminen sujui isältä ja 11-vuotiaalta helposti, ja vanhemman kanssa kokoaminen onnistuu pienemmältäkin, eikä ainakaan 11v olisi apua tarvinnutkaan.

Osat on merkitty hyvin ja mukana on pala hiekkapaperia siltä varalta, että levystä irrotetussa osassa on tikkuja tai se ei mene kunnolla paikalleen.

Brontosauruksen sisälle asennetaan pieni moottori, joka toimii 3 AAA-paristolla. Hurja lisko osaa siis myös kävellä ja karjua (todella pelottavasti, meinasin kiivetä seinälle, kun en tajunnut mistä ääni tuli). Taputtamalla olion saa liikkeelle tai kääntymään.

Tämän lelun mukana ei tule kuutiota muoviroskaa ja rautalankaa, vaan pahvilaatikko ja osista jäävät puupalat.

Todella hyvä joululahja rakenteluikäisille!

Koodilla fiksutuote saat nyt FIKSUMUKSUsta joululahjat kotiin postikuluitta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiksumuksun FB:sta löytyy video, jossa hurjimus liikkuu.

Fiksumuksusta löytyy paljon muitakin kehittäviä leluja. Näistä koottavista joulupukki taitaa tuoda tytölle talon, joka sopisi hienosti Schleich-eläinten maailmaan. Talon voi myös maalata ja koska sitä ei liimata, se menee purettuna aika pieneen tilaan.

talo

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

 1. Vastaa

  Pia

  Nämä on kyllä ihan mahtavia!! 🙂
  Tilasin kummipojalle joululahjaksi dinon, taisi olla kylläkin t-rex. Toivottavasti dinofani ilahtuu!
  Poika on vasta 4,5v, mutta luulisi että vanhempien kanssa yhdessä kokoaminenkin onnistuu.

 2. Vastaa

  Sari

  Varmaan onnistuu! Meillä on nyt myös se t-rex toivomuslistalla 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *