Juhlaan pojille

16/05/2009

monsoon-150x150.jpg

Poikien juhlapukeutuminen tuottaa varmasti monille päänvaivaa. Kaivelin esiin vaihtoehtoja kevään ja kesän juhliin pikkumiehille. Rentoihin rientoihin sopivat loistavasti siistit pikeet ja vaaleat kesähousut/caprit, mutta saatavilla on tällä hetkellä todella runsaasti myös muodollisempia asuja.

monsoonmonsoon-vaarinpaitamonsoon1

Pellava on kesäjuhlien kestosuosikki ja sitä löytyykin monesta kaupasta, ykkösenä haluaisin mainita Monsoon-merkin, jota löytyy Accessorize-liikkeistä.

ellos-poikaneuletakki-ellosshortsit-ellos

Ellos tarjoaa kivoja, kohtuuhintaisia juhlavaatteita myös pojille.

kinderit1kinderit2

Kotimaiselta Kinderit-merkillä on juhlavaatteita niin pienille kuin isommillekin pojille.

christmas1christmas2christmas3

Häihin ja muihin hienompiin juhliin oikea valinta on puku. Nuorten herrojen pukuja löytyy suurimpien tavaratalojen lastenosastoilta, mutta myös netistä. Yllä olevat puvut ovat Christmas Townista . Myös Selja – sekä Juulia ja Joonatan -nettikaupat myyvät pukuja pojille.

roberto-cavalli

Todellisia helmiä löytyy ulkomaisista verkkokaupoista, kurkkaa  mm. Childrensalon ja Kidnchic.com .

Kuvan ruutublazeri on Roberto Cavallin kevään mallistosta. (kuva: Childrensalon)

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

5 Comments

 1. Vastaa

  Hanna

  Kiitos Laura!! Meillä on pohdiskeltu juhlavaatteita nyt jo toista viikkoa. Kyllä on vaikeaa löytää pienelle pojalle kivaa ja mieleistä. Kesällä olisi rippjuhlat, ristiäiset ja häät. Tuolta Moonsoonin mallistosta löytyy ihania pellavaisia juhla”pukuja” alle kaksi vuotiaalle pojalle. Onko sulla Laura (ja toki muutkin) kokemusta, millaista mitoitusta nuo moonsoonin vaatteet ovat? Riittäisiköhän Lokakuussa 2 v. täyttävälle “isolle” pojalle koko 18-24 m?

  1. Vastaa

   Laura

   Hanna, oon vähän ehkä huono vastaamaan Monsoonin mitoituksesta, kun meidän molemmat pojat ovat tosi pienikokoisia. Mutta heille ainakin koot ovat olleet normaaleja tai ehkä hiukan jopa reiluja.

 2. Vastaa

  Hanna

  Kiitos vielä Laura! Soitin Kampin liikkeeseen ja he olivat sitä mieltä, että koko 2-3 (92cm) vois olla hyvä. Nyt meillä varattuna pellavaiset housut, liivi ja takki. Mietin vaan, että ehkä liivi ja valkoinen siisti kauluspaita noiden housujen kanssa voisi olla riittävän siisti pienelle pojalle myös häihin.

  Kiitos vielä vinkeistä!

 3. Vastaa

  Adeleide

  Yllätyin kun etsiskelin meidän 4kk ikäiselle pojalle juhlavaatteita kesäksi, löysin nimittäin PO.P:ista oikein juhlakelpoiset ja silti mukavat housut pikkumiehelle pellavan ja puuvillan sekoitetta. Nettisivujen mukaan heillä on nykyään myös valkoinen kauluspaita valikoimissa. Itse ainakin olen pitänyt PO.P:ia vain arkivaatteita myyvänä liikkeenä, siksi tuo löytö oli iloinen yllätys. (No, ne olikin sitten varmaan PO.P:in ainoat juhlavaatteet, mutta piti vain mainita jollekin muulle vinkiksi, koska itse olin iloinen löydöstäni.)

 4. Vastaa

  Lotta

  Tää on tosiaan jokakesäinen pohdinta! Pojilla (7v ja kohta 6v) alkaa olla aika paljon omia mielipiteitä ja ihan mikä tahansa äidin valitsema siisti paita ei enää käykään, vaan niissä pitää olla joku juju, sellaista rock-henkisyyttä 😉 siinä sit äiskä sormi suussa miettii sopivaa rock-henkistä mutta klassista juhla-asua serkun rippijuhliin tai kummisedän häihin… Ja yksi hankala kohta on mielestäni kesäjuhlien kenkien valitseminen. Pojille on kyllä siistejä mustia ja ruskeita nahkakenkiä, mutta ne ovat kuumimpaan kesäaikaan aika hiostavia. Tytöille on olemassa niin suloisia sandaaleja jne, pojille sandaalitkin tuntuu olevan enemmän sellaista urheilumallia. Tähän vinkkejä?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *