Juhlamekkoa etsimässä?

29/10/2009

kappahlvintagestories.jpg

Juhlakausi lähestyy monessa perheessä. Pikkujouluja ja itsenäispäivää juhlitaan monessa päiväkodissa ja koulussa, ja joulukin tulee yllättävän nopeasti. Kokosin tähän juhlamekkovinkkejä perheen pienimmille neitosille kolmeen eri budjettiin.

Alle 35e

kappahlvintagestorieslindexpunainen

KappAhl Vintage Stories                                                Lindex

lindexruusukappahlvintagestories2

Lindex                                                                     KappAhl Vintage Stories


Alle 65 e


jocko110-cupcakejet

Jocko                                                        Cupcake

MeTookinderit

Me Too                                                        Kinderit


Yli 65 e


KenzovillamekkoLiligaufrette

Kenzo                                                                                Lili Gaufrette

Taki-toEscada

Taki-To                                                                        Escada
Kuvat:  Lindex, KappAhl,  Jocko: Kuperkeikka,  Cupcake: Kuperkeikka,  MeToo: Justdresses.co.uk, Kinderit: Juulia ja Joonatan,  Kenzo: Pikku Helene,  Lili Gaufrette: Melijoe.com, Taki-To: Pikku Helene, Escada: Villagekids.co.uk

11 Comments

 1. Vastaa

  Finette

  Tyttöjen vaatteista lähes mitään tietämättömänä, sanon, että suosikkini on yllättäen toi Lindexin kukkamekko, ilman tuota halvannäköistä rusettia ja hyvänä kakkosena Me Too, joka luonnossa nähtynä saattaisi kyllä viedä voitonkin. Tod.näk. parempaa kangasta ja laadukkaampi kuin tuo Lindex?

 2. Vastaa

  Finette

  Niin ja pakko sanoa, että nämä samat mekot ovat myös meidän keskimmäisen suosikit. Tuli syliin ja kysyin, mitkä on hienoimmat. 😀

 3. Vastaa

  Emilia

  Tyttöjen juhlamekot ovat aina ihania= )! Itseäni eniten miellyttivät Kappahlin harmaat mekot sekä Kenzon mekko. Itseasiassa meillä on jo Jockon punainen mekko molemmilla isoilla tytöillä. Valitsivat ne itse viime syksynä. Muuten kivat, mutta vetoketju ei pysy kunnolla kiinni ja tuo edessä oleva hörhellys on irronnut hakaneulastaan aikoja sitten! Ja nuoremmalla taitaa mekko olla jo entinen. Rymysi viime kevään ylioppilasjuhlissa se päällä pitkin metsiä.

 4. Vastaa

  iita

  Cupcaken mekko näyttää tosi suloiselta! Menis ehkä joulunakin punaisilla asusteilla ja tonttuhatulla 🙂 Onko muuten tietoa mistä saisi tonttuhattuja vauvalle?

 5. Vastaa

  Heini

  Vauvalle tonttupipon saa ainakin Kimperiltä
  http://kimperi.com/product_info.php?cPath=29_14_57&products_id=28
  Meillä on pieni (60cm) tonttulakki merkiltään Name it. Siinä on reunassa resori ja pysyy hyvin vauvan päässä. Uskoisin, että niitä tulee myyntiin tänäkin vuonna.

 6. Vastaa

  Selma

  Onpas KappAhlilta yllättävän tyylikkäät mekot!
  En ole juurikaan viime vuosina ko. kaupassa vieraillut, koska yleensä saan lähteä sieltä tyhjin käsin. Mutta nuo mekot (varsinkin ensimmäinen) iskee 🙂

 7. Vastaa

  Elina K

  Noi KappAhlin vintage stories mekot on kauniita, niitä hypistelin kaupassa ja mietin josko kummitytölle ostaisin:) Mutta jäin miettimään sitä, että ovat kyllä minusta aika kevyet joulukauden juhliin, sopisivat ehkä paremmin kesäksi. Sääli niitä olisi piilottaa neuletakin alle;) Mutta kun puen vain poikia, niin en tietysti tiedä jos tytöillä on tapana olla joulunakin lyhythihaisissa…pojilla kun on ainakin pitkähihaiset paidat ja usein vielä slipoveri tai liivi. Onko noiden hihattomien mekkojen alle tarkoitus pukea joku paita vai laitetaanko päälle neuletakki, vai kuinka homma toimii?

 8. Vastaa

  Marika

  Elina K, meillä on lähestulkoon aina juhlamekot hihattomia, vuodenajasta riippumatta. Niiden kanssa käytetään monesti kaunista boleroa, joka tuo hihat ja “talvimaisuutta”, mutta ei peitä mekkoa.

  Mutta kaikkia mainitsemisia malleja varmasti käytetään; mekosta, käyttäjästä ja äidistä riippuen :).

 9. Vastaa

  Miikkis

  Minä en syttynyt KappAhlin mekoille, ehkä livenä ovat sitten kivempia. Mutta Me too sykähdytti herkullisuudellaan. Lindexin peruspunainenkin näyttää tyylikkäältä, liekö sitten millainen laadultaan. Omalle nuorimmalle tyttärelleni valitsisin kuitenkin Lili Gaufretten. Ajatonta, mutta somaa tyylikkyyttä.

 10. Vastaa

  Flower Girl Dress

  2nd dress down is really cool.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *