Juhlavaatteet vuokraamalla?

20/04/2009

vuo4-225x300.jpg

Lauran hautajaispukeutumispostaukseen tulleista kommenteista heräsi ajatus: miksi ei lasten juhlavaatteita voisi vuokrata? Ja voihan niitä. Suomen Pukuvuokraamosta saa juhlavat asut kenkineen lapsillekin. Ja monesta muustakin juhlapukuja vuokraavasta liikkeestä löytyy muutama vaihtoehto ainakin morsiusneidoille. Mutta ei ihan sitä mitä ajattelin kuitenkaan.

Juhlakengät kuuluvat juhlaan, mutta lapset kasvavat nopeasti ja kertakäyttökenkiin ei kauheasti haluaisi sijoittaa. Entäs sitten se juhliin sopiva päällystakki? Kaikissa perheissä ei ole tarvetta parempiin ulkovaatteisiin kuin todella harvoin, vaikka tilanteen mukaan pukeuduttaisiinkin.

Voisiko sen takinkin vuokrata jostain? Ja ne kengät? Nettivuokraamosta viikon toimitusajalla?

Ystäväni Google ei ainakaan tällaista palvelua löytänyt. Idean saa vapaasti toteuttaa, mutta lähettäkää sitten meille linkki vuokraamoonne 🙂

vuo4

vuo2vuo3vuo1

kuvat: Raffaello-Network

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    Selma

    Ei ollenkaan huonompi ajatus 🙂
    En usko, että kenkien vuokraus toimisi yhtä hyvin kuin vaatteiden, vaikka sillekin olisi kyllä tarvetta. Kauniit ja hyvälaatuiset kengät ovat Suomessa aivan järjettömissä hinnoissa! (ja niitä on todella vaikea löytää…)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *