Kaksi vuotta, eikä juhlita suotta!

18/03/2011

synttäri1.jpg

synttäri1

Myös meillä on aihetta juhlaan, sillä meidän vauva on tänään jo 2-vuotias pieni miehenalku. Aivan mahtava tyyppi, joka jutuillaan ja touhuillaan huvittaa meitä vanhempia ja veljiään päivittäin.

Parivuotias on jo taitava ja monin tavoin omatoiminen. Äiti tykkää erityisesti siitä, että yöt nukutaan pääosin heräämättä. Puhetta saimme odotella paljon kauemmin kuin veljiensä kohdalla, mutta muutaman kuukauden meillä on asustanut melkoinen papupata. Kaikki mahdollinen matkitaan ja tarkkaan seurataan veljien esimerkkiä monissa asioissa.

synttäri2

Ehdoton lempileikki on “keittiöleikki” ja leikkiuuni ja -kattilat ovatkin touhuissa mukana koko ajan. Välillä jääkaapistakin löytyy pikku kattila vaikkapa täynnä Legoja tai paperisilppua. Kaikista hienointa on se, kun pääsee avustamaan astianpesukoneen tyhjentämisessä ja salaa nappaamaan omiin leikkeihin äidin vispilän tai kauhan. Tuleva kokki kenties.

Tällä hetkellä päivänsankari on kuumeessa, joten meilläkin juhlitaan kunnolla vasta viikon kuluttua. Yhden pienen lahjan hankimme jo tulevaa päiväkodin aloitusta varten. Suloisen vaaleansinisessä Kånken minissä on tänään kuljetettu mitäs muutakaan kuin niitä kuppeja ja kattiloita.

kånken

3 Comments

 1. Vastaa

  Marjuli

  Onnea 🙂

  Aivan ihana tapetti lastenhuoneessa! Ja Kånkenit on ihania, meillä on myös päiväkotireppuna, tosin normikokoisena 🙂

 2. Vastaa

  piritta

  Onnea! Kerrassaan hurmaava pikkumies :)!
  Minäkin ihastelin tuota tapettia! Ihan mieletön!
  Reppu löytyy meiltäkin isompana ja mustana.
  On kestänyt hyvin käytössä jo vuosia :).

 3. Vastaa

  Tiiu

  Meillä metsästetään nyt tuommoista vaaleansinistä kånkenia. Meillä on jo niin isot lapset niin emme tuollaista mini kånkenia voi ottaa. 🙂 On kyllä tuossa kuvassa komia pikkumies! Ja ompas iloiset tapetit!:D

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *