Kanapeliä ja piirtämysjuttua

03/01/2011

ab-256x300.jpg

ab

Isi sai toivomansa joululahjan ja lapset kaappasivat sen. Ja vaimo. Aipäli (iPad) on ollut jatkuvan jonotuksen kohteena joulusta saakka. Tänään isi meni töihin ja vei ihmelaudan mukanaan.

Kolmevuotias piirtää ja liimailee tarroja kuviinsa piirustusohjelmalla. Kuvat saa kerättyä kansioon talteen tai niitä voi lähettää suoraan mummille (tai jollekin muulle satunnaiselle osoitekirjassa olevalle vastaanottajalle…). Teletappien kanssa voi tehdä tappivanukasta talon täyteen ja Nuunuu siivoaa.

Äiti-ihminen lukisi kirjoja tai lehtiä, jos saisi, mutta koko perheen miehet ampuvat lintuja possuja kohti. Ji-Haaa RöhRöh!! (sen verran olen kokeillut että voitan ne kaikki, hahaa!)

Mikä on sinun suosikkisi?

IMG_0022

IMG_0046

PS: Meille ei ole aikoihin ostettu Bamsea, mutta nyt aletangosta bongattiin hieno pusero. Alkavatkohan kaikki Bamset näyttää kivoilta, vai onko se vaan tuo kissa?

kuvat: Rovio ja minityyli.net

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  Heini

  Kanat on meilläkin niin in. Äiti ja iskä saa jatkuvasti olla lainaamassa puhelimiaan, mutta toisaalta saapahan tarpeen tullen joukon “hiljaiseksi”.
  Täytyy myöntää, että Angry birds on koukuttava, vähän liiankin 🙂

 2. Vastaa

  MrsAgatha

  Meilläkin on kanat in, pikkusälli pistää sikoja hiljaseks harva se päivä äidin puhelimella! =D

 3. Vastaa

  lulu

  drawing pad on ihan huippu! äitiä koukuttaa tetris 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *