KappAhl Vintage Stories A/W 2010

23/08/2010

Kappahl_7_k.jpg

Kappahl_7_kKappahl_8_k

IMG_9645IMG_9630

IMG_9638

IMG_9640

Kävin viime viikolla hypistelemässä livenä tulevaa KappAhlin Vintage Stories-mallistoa, joka on tänä syksynä varsin jännittävä ja mystinen. Inspiraatiota on haettu tällä kertaa itämaisuudesta sekä tuhannen ja yhden yön saduista. Ehkäpä myös tuoreimmasta Sinkkuelämää-elokuvasta?

Malliston nimi on Vintage Stories – A Thousand and Second Nights

Joka tapauksessa kyseessä on tyylikäs mallisto, jonka yksittäiset vaatekappaleet eivät muistuta naamiaisausja. Yksityiskohdat ovat kauniita ja materiaalit miellyttäviä. Etukäteen pelkäsin näkeväni välkesamettia, mutta onneksi näin ei tapahtunut.

Mielelläni pukisin pienen tytön näihin asuihin ja katselin itselleni myös muutamaa aikuisten malliston vaatetta, mm. täydelliset viskoosisekoitteiset haaremihousut täytyy hakea omaan vaatekaappiin.

KAW_683011_F_2KAW_613752_F_2KAW_686071_F_2KAW_686451_F_2KAW_707521_F_2KAW_708040_F_2

Kaupoista uusi Vintage Stories-mallisto löytyy marraskuun ensimmäisenä päivänä.

Kuvat: minityyli.net ja KappAhl

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  Kotiäitee

  Kolahtaa! Kesän mallistosta tuli todella monta mekkoa ostettua perheemme pienimmäiselle. Varmaan sama ilmiö käy nyt syksylläkin. Tänne seudulle, lähikaupunkiin, saamme vihdoin kappahlin, jonka pitäisi ensi kuussa aueta.

 2. Vastaa

  Mari A.

  Jep! Tämä on kyllä aivan mahtava! Tytölle varmasti nuo housut ja mekko, ehkä pusero ja myös ne shortsit. Ja itselle kanssa parit kivat. Ensimmäistä kertaa tykkään Kappahlin vintage-mallistosta. Onhan ne jotkut aiemminkin olleet kivoja, mutta nämä ovat just. Vähän tosiaan minä olisin kaivannut väriäkin: punaista nyt ainakin, kun se vähän niin kuin kuuluu itämaiseen menoon. Mutta tämän on tällainen länsimainen itämainen malllisto, mikä on sinällään ihan kivaa. Ei meidän tarviikaan olla enempää itämaisia.

 3. Vastaa

  Helmi

  Kivoja, toivottavasti saa myös “koululais-koossa”!

 4. Vastaa

  matomatal@

  Minuunkin uppoaa tämä tyyli! Edelliset vintaget ovat olleet mun makuun vähän turhan maalaisromanttisia, mutta tämä on juuri minua -ja kohta myös mun lapsia;) Minäkin olisin kaivannut vähän enemmän väriä, mutta täytyy täydentää muista kaupoista. Tää vintage-mallisto on ollut hyvä veto KappAhlilta, ainakaan muhun ei aiemmin ole heidän vaatteensa oikein vedonneet -ja kun täälläkin kulmilla KappAhl on ainoa halpisliike (Seppäläkin kyllä on, mutta…) Eli innolla jään odottelemaan marraskuuta:)

 5. Vastaa

  Katti

  Ja annas kun arvaan: suurin koko 122cm, korkeintaan 128, ja niukkaa mitoitusta kuten ainakin viime kesän ihana VS-tunika oli.

 6. Vastaa

  Kotiäitee

  Tosiaan, Kappahlin mitoitus on todella pientä. Vaikka hennesikin on todella pientä, niin kappahl on kyllä vielä pienempää. Meillä on pikkuinen vajaa 5 kk ikäinen tyttö. 4,5kk iässä neuvolassa pituutta oli 65 cm. Vaikka kaikkien muiden “halpis”-merkkien 62 cm menee, niin kappahlin sen kokoiset alkaa olla pieniä. Saman olen myös esikoisen vaatteiden kohdalla huomannut.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *