KappAhl Vintage Stories – La Belle Époque

18/02/2011

vintage_hr_6-682x1024.jpg

vintage_hr_6

Oih ja voih, tämän kevään Vintage Stories-mallisto vei sydämeni. Mallisto esiteltiin tänään Aleksanterin teatterissa, joka sopikin vuosisadan vaihteen tyylistä inspiroituneen malliston lanseerauspaikaksi täydellisesti.

Vaikka on kokoelma pursuilee pitsiä ja romantiikkaa, niin silti se ei ole tippaakaan liian imelä. Erikoisuutena mallistosta löytyy tällä kerralla hurmaava kastemekko myssyineen.

Valkoinen ja puuterisävyt ovat kauneimpia ruskettuneen ihon kanssa. Toivokaamme siis aurinkoista ja lämmintä kesää.

IMG_1632
IMG_1631
IMG_1646
IMG_1639
IMG_1634
691188397307483790384867704759847582854273864264741744854950

Vintage Stories La belle Époque-mallisto saapuu kaikkiin KappAhl-myymälöihin perjantaina 8.huhtikuuta.

Kuvat minityyli.net ja KappAhl

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

7 Comments

 1. Vastaa

  Laura S

  Ohhoh! “Joudun” ehkä osatamaan koko malliston: noista kuvista kelpaisi mikä tahansa! Tosin kastemekolle ei juuri nyt olisi käyttöä… 😉 Täydellistä!

 2. Vastaa

  Riikka

  Ihania, ihania ja ihania!! Heinäkuussa syntyvälle tyttövauvalle saatan hyvinkin jotain hankkia, mallisto näyttää mahtavalta! Nähtäväksi sitten jää mitä niin pienelle mallistosta löytyy..

 3. Vastaa

  Laura

  Täytyy sanoa, että nämä ovat vielä kauniimpia livenä. Materiaalit olivat miellyttävän tuntuisia ja aikuisten vaatteista suurinta osaa voisin kuvitella käyttäväni myöskin.

  Riikka: voi ihanaa, tyttö! Mulla on krooninen tyttövauvakuume. Pojat ovat aivan yli-ihania myöskin, mutta ne tyttöjen mekot ja muut hömpötykset kyllä aiheuttavat kateutta.

 4. Vastaa

  pipsa

  tosi ihania. Ärsyttää vaan kun jotain ihanaa esitellään ja sitten sitä saa kuukausien päästä:( minä olen heti-nyt tyyppiä

 5. Vastaa

  Riikka

  Kiitos Laura, ja joo niin on mullakin aina ollut. Joten on aivan ihanaa saada tyttö taloon.

  Psst.. Googletin kaikki ohjeistukset, joilla “tyttöjä tehdään” ja eikun tuumasta toimeen 😀

 6. Vastaa

  Kotiäitee

  Noniin, tolle päivälle tulikin sitten sopivasti kalenterin täytettä ja rahan menoa 🙂 . Eli pakko saada noita. Kertakaikkiaan todella meidän tyylisiä vaatteita. Viime keväänäkin tuli monta asukokonaisuutta Vintage Storieseja ostettua tyttöselle. Lisäplussaa näissä verrattuna perinteisiin trikoisiin lasten kesävaatteisiin, että kuivuvat tosi nopeeta. Vielä kun joskus pojille saatais vastaavia (siis jotain pellavaisia pussihoussihousuja ja juuttipaitoja), niin mallisto olis ihan täydellinen.

 7. Vastaa

  Chicmaman

  OMG! Thank you, thank you, Laura for this post! Just a few days ago I tried to search for the new Kapp Ahl Vintage collection with no results, so your post was really an answer to my curiosity! DEFINITELY going to get most of those pieces-so lovely they are…Really, a breath of fresh air! White colors-so practical, and so easy…LOOOOving it! Thanks again, and enjoy your w.end with ALL 3 of your men:)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *