KappAhlin lasten ja nuorten syys/talvimallistot

08/07/2010

KappAhl_Proxtec_01_hr.jpg

KappAhl_Proxtec_01_hr

Kävimme tänään Robinin kanssa katsastamassa KappAhlin lasten- ja nuorten syys/talvimallistot livenä.  Erityisen innokkaana odotin näkeväni  uudet Proxtec-malliston puvut.

Vuosi sitten keväällä sain ilon käydä Göteborgissa tapaamassa KappAhlin suunnittelijoita ennen ensimmäisen Proxtec-malliston lanseerausta ja he kertoivat Proxtecin olevan yksi suurimmista lastenvaatesatsauksista kautta yrityksen historian. Suunnittelijat olivat tuolloin varovaisen toiveikkaita uuden ulkovaatetulokkaan hyvästä vastaanotosta, mutta he eivät taatusti osanneet odottaa millainen menestys mallistosta tulisi. Ensimmäiset puvut myytiin pikavauhtia loppuun ja palaute oli erittäin hyvää.

kappahl haalarit

Tänä syksynä värejä ja tuotteita on lisätty mallistoon ja haalareita sekä takkeja löytyy neljää eri väriä: punaista, mustaa, violettia ja vihreää, kaikki siis unisex-sävyjä. Malliston asut ovat laadukkaita ja vedenpitäviä,  kangas hyvin joustavaa, kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Plussaa hauskoista tähtihanskoista, joissa toistuu malliston kaikki värit.

kappahl hanskat

Uutuutena ulkovaatepuolelle saapuu 7-14-vuotiaille suunniteltu WOXO 720-mallisto, joka on saanut inspiraationsa lumilautailijoiden rennosta tyylistä. Sekä tyttöjen että poikien vaatteissa on samat leikkaukset sekä graafiset kuosit, myös värimaailmat ovat samaa. Mallistoon kuuluu lautailu- tuuli- ja softshell-takkeja, sekä hiihtohousuja ja asusteita.

woxowoxo1

woxo2woxo3

woxo4

woxo6woxo5

Muutoin KappAhlin lasten syysmuoti näyttää myös kivalta, melko perinteisellä kappislinjalla mennään. Brittiläinen maaseutu ja 40-luku ovat innoittaneet suunnittelijoita. Tässä omat suosikkini lasten sisäpukeutumisen puolelta:

kappahl syksykappahl syksy1

kappahl neuletakit

Vastasyntyneiden Newbie-mallisto on kauttaaltaan aivan ihana, söpöin vaate oli ehdottomasti tämä villa-puuvillahaalari, josta nappasin kuvan. Haalari myydään omassa lahja/säilytyspussissaan.

kappahl newbie

Kappahl newbie vauvakappahl newbie

kappahl newbie housutnewbie

Kuvat: minityyli.net ja KappAhl

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

9 Comments

 1. Vastaa

  Anni

  Toi vauvahaalari on kyllä todella kaunis. Jossain muualla näiä jo katselin ja yksi neuletakki näytti myös silmään erittäin kivalta. Tiedätkö Laura milloin nämä siäsvaatteet tulevat kauppoihin?

 2. Vastaa

  Nilli

  Ihania tuo vauvan neulehaalari ja se ulkohaalari/pussi. Ne täytyy hankkia tulevalle vauvalle! Milloin saa kaupoista?
  Nuo ulkohaalarit eivät säväyttäneet minua ainakaan. Kivempiakin taatusti löytyy 🙂

 3. Vastaa

  Kotiäitee

  Aivan ihana tuo Newbie Neulehaalari. Täytyykin käydä kaupoissa katsastamassa se. Harmi vaan, että usein Kappahlin mallistoissa on olleet aika pienet koot, joten ei välttämättä koko riitä meidän pienimmäiselle.

 4. Vastaa

  Salla

  ihana tuo haalari, millonkohan tulee myyntiin? pakko ostaa maaliskuun kylmiin säihin <3

 5. Vastaa

  Pauliina

  Tulin samaa kyselemään kuin edellisetkin, eli milloin mahtaa vaatteita saada kaupoista? Tuollainen harmaa neulehaalari on ihan must-ostos meidän joulukuussa syntyvälle pikkuiselle pojalle. Niin kaunis vaate!

 6. Vastaa

  Eerika

  Nuo talvihaalarit on kivan yksinkertaisia! Ja hinta-laatusuhde kohdillaan! Mainio käyttöpuku viime talven kokemuksen perusteella hankitaan meille varmasti tulevaan talveenkin. Vauvahaalari on NIIN ihana, että olisi ihana pukea oma pallerokin tuohon, ei vaan taida koot yltää 86 asti!?

  1. Vastaa

   Laura

   Haalarit ovat kaupoissa elokuun alkupuolella. Newbie-malliston neulepukua on vain vastasyntyneille, näytti omaan silmään n. 62-senttiseltä.

 7. Vastaa

  Beniza

  Ihana tuo neulehaalari! varmaan pakko ostaa kummitytölle 🙂

 8. Vastaa

  Miikkis

  Oi mikä ihanuus tuo neulehaalari, harmi vain ettei ole enää vauvaa vaatettavana 🙂 Haalarit reippaannäköisiä, varmaan hinta- ja laatu kohdillaan mutta en usko että meille eksyy.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *