KappAhlista vauvoille kevääksi

12/03/2009

kappahl11-150x150.jpg

Eilen tipahti postiluukusta KappAhlin lastevaatemainos, jota pitikin heti tutkia tarkemmin, sillä rockhenkiset kuvat näyttivät tosi hauskoilta. Kurkkasin myös firman nettisivuille ja sieltä huomasin, että myös vauvoille löytyi hauskuuksia, tässä omat suosikkini:

kappahl11kappahl21kappahl31kappahl51kappahl41kappahl61kappahl71kappahl81kappahl91

kuvat: www.kappahl.fi

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

4 Comments

 1. Vastaa

  Perla

  Katselin kaupassa noita keskimmäisen rivin mekkosia, mutta valitettavasti molemmat näytti turhan “halvalta”, niin kauppaan jäivät. Tuossa pallomekossa rimpsut on ommeltu vaan päälle (eli kankaan reuna näkyvissä ja rispaantumassa) ja pallopainatuksetkin oli vähän huonolaatuisia. Raitamekko jos olisi raidalliseksi kudotusta froteesta, olisi lähtenyt mukaan, mutta kun on painetut raidat, ei se väriä ihan sinne pohjalle asti ole oikein riittänyt ja valkoinen paistaa rumasti. Raitahaalari olis kiva, mutta siitä oli vaan newborn koot :/. Kaikesta Lindex-parjauksesta huolimatta mulla on sellainen tuntuma, että ne on kuitenkin pikkuisen parempaa laatua kuin Kappahl, poikkeuksiakin tietysti löytyy joukosta.

 2. Vastaa

  Janno

  Allekirjoitan täysin Perlan kommentin. Itsekin katselin noita KappAhlissa ja tuo pallomekko oli tosiaan halvan oloista kangasta, haaleat värit jo valmiiksi ja joustamaton kangas— ei varmaan mukava pitää vauvalla päällä. Sama tuon froteemekon kanssa— livenä oli tosi nuhjusen näköinen jo uutena. Kauppaan jäi vaikka muuten kiva olisi ollutkin.
  KappAhlista löysin kuitenkin tytölle kivan näköiset farkut kevääseen ja sellaisen kivan oloisen romanttislinjaisemman tunikapaidan. Ne vaikutti ihan kohtuullisilta laadun suhteen.

  Pääasiassa en ole kyllä tykännyt KappAhlin laadusta, joten tosi vähän sieltä tulee mitään ostettua. Ja isoille tytöille oli ihan järkkyjä vaihtoehtoja, glitteriä ja kimalletta, ei meidän makuun.

 3. Vastaa

  Laura

  Nappailin kuvat tosiaan vaan ulkonäön perusteella kivoista vaatteista, en ole päässyt hypistelemään.
  Meillä ei ole ollut montaa vaatetta merkiltä, joten laatuasiaan en voi kommentoida.

 4. Vastaa

  Lilou

  En ollut koskaan aikaisemmin shopannut KappAhlilta yhtään mitään, mutta tuon pallomekkosen ostin tytölleni. Ja harmikseni voin kertoa, että laatu oli juuri niin huono, kuin olitte arvanneetkin: ekan pesun jälkeen pallokuviot täysin haalistuneet, eikä mekko mennyt enää päälle, kutistui sen verran, eikä jousta yhtään. Jos olisin ehtinyt, olisin vienyt takaisin valituksen kera, mutta nyt tuosta on aikaa jo useampi kuukausi, enkä taida jaksaa vaivautua. Mekkoon kuuluva body on ihan ok. KappAhl jää siis jatkossakin ilman tämän maman euroja.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *