Katsaus Polarn O. Pyretin syksyn ja talven ulkoiluun

13/07/2010

haalari1.jpg

Uteliaisuus kasvoi liian suureksi ja oli pakko käydä etukäteiskurkkimassa PO.Pin syys- ja talvimallistoja. Tässä pikakatsaus ulkoiluasuihin, olkaapa hyvät.

haalari1haalari2haalari3haalari4

Talven kokohaalareiden värit ovat aivan upeita, erityisesti ihastuin keltaiseen. Väripläjäysten lisäksi löytyy mustana. Samat värit löytyvät takeista.

takki

Robin sovittaa haalaria

Hiukan vastahakoinen malli sovittamassa turkoosia haalaria, koko 86 oli juuri sopiva samanmittaiselle Robinille.

vauvahaalari farkku

Tästä povaan talven vauvojen ykköshittiä. Farkkuhaalari on liikuttavan söpö. Käännettävät hihan- ja lahkeensuut ovat todella kätevät, kuten myös alas asti aukeava vetoketju.

pitkä takki

Tulevan talven uutuutena pidempi maiharimallinen takki, löytyy myös mustana. (Sekä äitimallistosta, jee!) Varmasti mieluinen hiukan isommille tytöille ja pojille.

välikausihaalarit ja kuoritakki

Uutta ruutua välikausivaatteissa. Haalareissa  irrotettava fleecevuori, kuoritakki on vuoriton.  Loistavaa muuten, että jostain saa syksylläkin välikausivaatteita. Monilla merkeillä vk-mallisto tulee vain keväisin.

pipot

Pipoja on tulossa jos vaikka mitä, tässä omat suosikit. Paljon oli hauskoja tupsuhattuja ja lippamalleja myös vauvoille.

Ps. Tiedättekö muuten mitä firman nimi tarkoittaa? Otin selvää, Polarn O. Pyret on suomeksi kamu ja pikkukamu 🙂 .

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

40 Comments

 1. Vastaa

  miana

  IHANIA ! Kaikki ! =) Mitäs hintaluokkaa nämä ovat? Erityisesti kiinnostaa tuo välikausihaalari fleecevuorella…

 2. Vastaa

  Johanna

  Ihania, meille tulee tuo pinkki haalari, ehkä x2 🙂

 3. Vastaa

  Krisse

  Aivan ihanat värit haalareissa! Varsinkin tytöille nuo pinkki tai violetti. Ja ruskearuudullinen vk-haalari olisi melkein pakko saada meidän pojalle! Harmi ettei ole syksyksi tarvetta mutta jos ostaisi vaikka varastoon ensi kevääksi.. 😉

 4. Vastaa

  jadore

  Tykkään, Tykkään potenssiin sata! Tähän mä luotin ja odotukset täytettiin tapansa mukaan! Meidän lapset kulkee siis jatkossakin po.pin vaatteissa :))

 5. Vastaa

  Sini

  Olipas kiva yllätys!Tuo kirkas pinkki on herkullinen!Meillä on jemmassa lähes sama 98 koossa, mutta päätinkin laittaa nyt kiertoon, huutiksesta löytyy, vin vink 🙂
  Ja magee veto tuo keltainen. Tosi kiva yhdistettynä ruskeaan ta mustaan, miksei jopa pinkkiin. Pojalle voisin tuon keltaisen ottaa.

  Vaikka hempeiden värien ystävä olenkin niin jotenkin nuo kirkaat värit näyttää taas niin raikkailta. Voisin jopa harkita tuota pinkkiä pienemmässä koossa. Kiitos sovituskuvasta, meillekin tuo koko 86 olisi sitten passeli!

 6. Vastaa

  Wiltsu

  Näitä meille! Aivan ihanat värit! Nyt vaan sit miettimään mikä noista väreistä on se paras, kun kaikista tykkään kovasti =)

 7. Vastaa

  Jenni

  Voi iik! Ostin juuri alesta pojalle Popin punaisen talvihaalarin. Ja nyt, tuo keltainen! Se on NIIN hurja. Sopisi meidän pikkusalamalle niin räyhäkkäästi, että jotta. Rohkeaa, hyvä Po.p!

  Ja kiitos Laura, kun selvitit tuon nimiasian!

 8. Vastaa

  Nilli

  Hienoja värejä! Onko mitään tietoa syysmalliston sisävaatteista?

 9. Vastaa

  pipsa

  Lila ja keltainen, ihania:)
  Kokemusta ei popin haalareista ole mutta otetaan harkintaan kun yhden lapsen toppa ensi talvesta uupuu. Mini a turen mallistoa vielä odottaessa:)

 10. Vastaa

  maija78

  WWWWWWWau, tuo keltainen on ihan ylimagee!!!

 11. Vastaa

  leikki-ikäisen pojan äiti

  Keltainen on kiva, mutta jos ei ole taas pikkeuksellisen luminen talvi täällä etelässä, niin liian “likaantuva” ja joudun taas tyytymään ruskeaan/harmaaseen/mustaan 😉 Piristetään sitten asusteilla… Ruskearuudullinen vk-haalari on kiva, mutta saattaa olla ettei nykyisin käytössä olevan jälkeen ole enää tarvetta kokohaalarille keväällä/syksyllä, vaan 4-vuotiaana siirrytään vk-asuissa pelkkiin kaksiosaisiin…

 12. Vastaa

  PikkuSanna

  Tykkään! Meille voisi tulla tuota keltaista. Toivottavasti myös poikien mielestä 😉

  Ja jos olisi vauva, niin tuo vauvahaalari kelpaisi myös.

  Täytyykin inventoida talvivaatevarastot kunhan vähän viilenee.

 13. Vastaa

  Pirkko

  Ihanat nuo violetti ja keltainen! Tykkään isosti!

 14. Vastaa

  anni

  Tykkään! Tuo keltainen on munkin mielestä aivan huippu!
  Voi kun sisävaatteistakin tulisi kivoja syksyyn, ei liian retroja.

 15. Vastaa

  Myrmeli

  Tykkään, tykkään, tykkään! Turkoosi ja keltainen, aivan ihanat!!!Meillä on ensi talvi aika hyvin hanskassa, mutta jos ostaa jo varastoon?? Ruudulliset haalarit kolahtaa kanssa, oranssi että ruskea. Vaikeaa valita, kaikki on ihania!

  Mielenkiinnolla odotan, mitä muuta on luvassa. Pop ei tapansa mukaan petä!!!

 16. Vastaa

  Tintti

  Ihania kaikki! Onko tuo keltainen takki välikausi- vai toppatakki?

 17. Vastaa

  Oliviah

  Keltainen on kaunis ja lilakin yllättäen. Vielä kun malttaisi odottaa Mini a turen ja Minymon värit ja kuosit, kun max. yhdelle uudelle haalarille on enää kaapissa tilaa. Onkohan näissä Po.pin talvihaalareissa ja tuossa ruudullisessa välikausihaalarissa ns. vauvamallia, jossa vetoketju(t) aukeaa lahkeeseen saakka, sellaiselle voisi olla myös käyttöä.

 18. Vastaa

  Stine

  Pitkästä aikaa kivoja värejä popin ulkovaatteissa!

  Millaista toi kangas on käytössä? Lähteekö lika helposti vai kimiintyykö nopeasti?

 19. Vastaa

  Misupai

  Ihanaa, että on värejä lapsille! Tuo keltainen on kyllä nätti – useat asusteet perusväreistä sopisivat mainiosti ja monen lapsen perheissä haalarista olisi kummalle tahansa sukupuolelle. Laura, tiedätkö onko mitoitus muuttunut, kun meillä oli viime syksynä punaisena tuo toppahaalari kooss 86 ja jouduin sen laittamaan pois jouluna, oli niin nafti?? Kuitenkin neiti oli silloin pienempi kuin Robin nyt. Jos tuo pinkki on niin herkullinen kuin kuvissa, se sopiii mainiosti viime talven Reiman pinkkiin (toivottavasti) ja siinä tapauksessa se voisi kaikista esitellyistä valikoitua meidän puvuksi, kun olisi jo asusteita valmiina.

 20. Vastaa

  mami

  Kivat on värit.Miten tuo hihojen resori toimii talvihaalarissa?Onko kenelläkään kokemusta?

 21. Vastaa

  Ida-Antonia

  Näyttää kivalta. Keltaisesta tykkään edelleen, mutta pojalle mahtuu vielä Ticketin keltainen syksytakki….osaiskohan keltasta käyttää tytölläkin?
  Muistatko mitä värejä toppahousuista oli?

  1. Vastaa

   Laura

   Yritän vastailla kysymyksiin parhaani mukaan:

   mitoitus: täytyy tunnustaa, että ei omakohtaista kokemusta, kertokaas viisaammat. Misupai: Robin on aika lyhytraajainen, johtuisikohan sopivuus tästä?

   sisävaatteet: en ihan niin paljon ihastunut sisävaatteista kuin näistä ulkopuolen mahtavuuksista. Perusmallisto on aina vaan kiva ja sekä tytöille että pojille oli muutamat oikeinkin kauniit jutut, mutta osa väreistä ja kuoseista oli omaan silmään aika tummia.
   En paljon kuvannut sisävaatteita, mutta laitan jossain vaiheessa kuvia niistä muutamista tosi kivoista.

   hinnat: talvipuvun hinta on noin 140 euron hujakoilla, tarkkaa tietoa tämän syksyn hinnoista ei ole.

   takki: kuvan keltainen on toppaversio.

   toppahousut: ainakin mustaa, ei farkkua ainakaan tänä talvena. Katsoin housut jotenkin tosi hätäisesti läpi, Robin oli mukana pr-toimistolla ja riehui.

   resorit: viime talvena ystäväni kehui resoreita aivan loistaviksi, toimivat paljon paremmin kuulemma kuin kuminauhat ikinä.

   Mitähän vielä, kysykää ihmeessä, jos mietityttää jokin.

 22. Vastaa

  täysikuu

  Onko jo tietoa koska tulee kauppoihin?

  Säästin kevään vihreää haalaria syksyyn, mutta taidankin laittaa kiertoon ja hommata tuon ruskearuudullisen! Ihana!

  Meillä on viime kevään välikausihaalari koossa 92, silloin käytössä n. 86-senttisellä tytöllä. Edelleen sopiva nyt 90-senttiselle, kasvunvaraakin jää. Plussaa siitä, että hihat tarpeeksi pitkät, kun monesti tuntuu, että ne alkaa ensimmäisenä kirraamaan.

  1. Vastaa

   Laura

   EDIT: Välikausi on jo kaupoissa, toppaa tulee elo-syyskuun aikana.

 23. Vastaa

  täysikuu

  Jee! 🙂

 24. Vastaa

  Helmi

  Tosi kivoja! Meillä tarvitaan pojalle syksyksi haalari ja tuo ruskearuudullinen näyttää tosi kivalta. Talvivaatteissakin on puutteita, joten näitä meille kiitos.:)

 25. Vastaa

  Heini

  Aivan ihania värejä!!
  Mutta onkohan noita talvihaalareita siis eri malleja? Eli noilla resoreilla ja ilman. Kun tuossa pinkissä ei niitä ole…
  Meillä ei ole koskaan ollut kyseisiä vaatteita, mutta nyt on kyllä aivan pakko käydä muutamat hakemassa! 😉

  Entä osaatko sanoa, mihin asti noissa välikausihaalareissa on kokoja? Ja olikohan tuota ruudullista haalaria myös tummansinisenä?

 26. Vastaa

  Elina K

  Kivoja selkeitä perusmalleja, mutta onko nää haalarit (ja toppatakit) kenenkään muun mielestä hirveän painavia? En ainakaan itse laittaisi koossa 86 tai 92 lapsen päälle, sen verran tönkköjä ja painavia ovat. 2-vetskarillinen haalari oli ainakin viime talvena notkeampi ja kevyempi kuin tuo yksivetskarillinen, se vaikutti hyvältä. Meillä ei ole lapset huolineet toppatakkejakaan koska ovat niin painavia. Housuissa oli ainakin viime talvena kaksi mallia, toinen (henkselillinen) oli kanssa melko muhkea, mutta toinen malli (farkkukuosi) oli notkeampi ja se ostettiin. Hirmu hyvin kestivät!

 27. Vastaa

  Joanna

  Onkohan tuo talvihaalarin pinkki kirkas pinkki vai samanlainen marjapuuronpunainen kuin kevään vk-haalari?

 28. Vastaa

  Heidi

  Onko edelleen niin, että pienemmät koot ovat ilman huppua? 80cm/74cm siis?

  Ensimmäistä haalaria ostamassa ja Pop:n haalarit ovat harkinnassa mutta vk-haalarin huputtomuus mietityttää? Onkos teillä oikeasti ollut hupulle käyttöä vai onko se vaan “pakko olla” haalarissa.

 29. Vastaa

  Adeleide

  Olipas nämä kivan näköisiä, mutta hinnan kuultuani olen onnellinen että meillä ei tarvita talvihaalareita! 🙂 Tuo vauvojen farkkuhaalari on kyllä aikamoisen söötti, samoin nuo pipot.

 30. Vastaa

  Ulriikka

  Taidan olla ainoa, joka on pettynyt väreihin, vaikka yksivärisyydestä plussaa?! Vauvan farkkuhaalari ja ruskearuudullinen vk-haalari ainoita, jotka miellyttävät silmää. Hyvä tietysti näin, ei tule paineita ostaakaan 🙂

 31. Vastaa

  emilia

  aivan mahtava tuo vauvojen farkkuhaalari! ostaisin heti jos olis vauva.. turkoosi toppa ja välikausijutut on myös mun makuun 🙂

 32. Vastaa

  kirsi

  ihana keltainen, mutta en ikipäivänä uskaltaisi sellaista omalle touhottajalleni ostaa. turkoosikin näyttää talveen jotenkin pliisulta. molemmat näyttäisivät varmaan parin päiväkotipäivän jälkeen törkyisiltä. ehkä keltaista sitten pipona.

 33. Vastaa

  matomatal@

  Minäkin tykkään! Yleensä mua ei ole popin peruspunaiset ja -siniset miellyttäneet, vihreä on ollut ihan jees, mutta nyt on jotenkin niiiiin kivoja värejä…Keltainen on kiva, mutta tytöille en minäkään sitä osaisi oikein pukea (miksi lie) joten sitä ei meille tule. Liila värinä oli viitisen vuotta sitten esikoisen syntyessä inhokkiväri nro 1 (vahvana kakkosena keltainen, silloin tosin saatavilla oli vaaleampaa versiota) mutta nyt se jotenkin kolahtaa ja liilaa ja violettia löytyy kolmen tyttären vaatekaapista jo ihan kivasti. Jos meille tulee vielä talvivaatetarvetta, niin liila ja pinkki on vahvoilla:) Turkoosiakin voisin harkita (mutta miksi ihmeessä en keltaista..?)

  Meillä on muuten perustavaalaatua oleva ongelma, sillä esikoinen ja kuopus ovat väritykseltään identtisiä (iho, hiukset, silmät) mutta keskimmäinen poikkeaa heistä aika paljon ja joskus -tai aika useinkin- tulee ongelmia vaatteiden kierrätyksessä, kun isoimman vaatteet eivät vaan sitten millään käy keskimmäiselle:/ Välillä on ollut ihan pakko ostaa hänelle paremmin sopivia värejä, jotka taas eivät pienimmälle sovi. Kamala ongelma;)

 34. Vastaa

  Susa

  Tuo keltainen oli minustakin ihan ykkönen tähän mennessä. Värin arkuus vaan arveluttaa… Minymoa odotetaan vielä kuumeisesti. Viime vuoden Minymo kun osoittautui hyväksi hankinnaksi.

 35. Vastaa

  Tiuhti

  Hei,

  Osaatko sanoa, mistä näitä saa ja milloin? Tarkoitan siis, pystyykö tilaamaan esim. netistä? PO.Pin sivuilla ei näytä näitä värejä vielä ainakaan löytyvän. Onkohan jo kaupoissa? Asustelen kaupungissa, jossa ei merkin omaa myymälää ole 🙁

 36. Vastaa

  Liisa

  Hienoja värejä! Tiedätkö saako perus punaista ja sinistä myös tänä vuonna?
  Huomasin myös että pinkissä haalarissa oli ranteensuut erinlaiset kuin muissa haalareissa, tiedätkö tästä enemmän, esim. onko isommissa kokonumeroissa näin? Täällä jo kuumeisesti odotetaan toppien saapumista, viime vuonna kokeilimme Mini A Turea, mikä osottautui pettymykseksi. Lapsi pysyi kyllä kuivana ja lämpimänä, vaan yksityiskohdat olivat huolimattomasti tehdyt ja kangas haurastui puhki aika pian. Eli takaisin hyväksi todettuun Po.p laatuun 🙂

 37. Vastaa

  orvokki

  Kävin kyselemässä jo talvihaalareita ja olin kyllä aikas ihmeissäni hinnan noususta! 159 euroa 86 koosta eteenpäin!
  Taitaa tulevaisuudessa meillä jäädä ostamatta, kahdelle muksulle kun haalarit hommaa niin tuo 20 euron nousu kertaheitolla on jo liikaa. Sen 139 euroa olisin vielä maksanut. 🙁

 38. Vastaa

  tanja

  Löytisikö joltakin tuo keltainen haalari? Olisin halukas ostamaan ♡

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *