Katvig uutta

09/08/2009

p21-212x300.jpg

Katvigin syksyn uusi mallisto on julkaistu. Paljon tuttua, mutta myös jotain uutta mukana. Aivan uutta “circus”-kuosia on hameissa, mekoissa ja housuissa sekä violetilla että ruskealla pohjalla. Ulkovaatteita aiempien mallistojen tapaan “apple”-kuosilla  syksyn hittiväreissä petroolina ja violettina. Tykkäättekö?

p21p14p20p23

Katso koko Katvigin mallisto täältä.

Kuvat valmistajalta.

4 Comments

 1. Vastaa

  marjuli

  Tuo tytön villa(?)haalari on ihana, samoin tuolla sivuilal siinä esitteessä ne yksiväriset vaatteet oli kivoja ja oli siellä muutama muukin. Mukavampi värimaailma mitä keväällä!

 2. Vastaa

  emppu

  Muutama tosi kiva vaate löytyi, lähinnä juuri noita raidallisia neulepaitoja ja -mekkoja. Saakohan näitä uutuuksia vielä kotimaisista nettiputiikeista..?
  Katvigin luomupuuvilla on meillä haalistunut ja nyppyyntynyt nopeammin kuin edes dunsit, joten noita perustrikoita tuskin meille enää tulee. Onko kokemuksia noitten neule-/villasekoitevaatteiden laadusta?

 3. Vastaa

  Milla

  Mä löysin juuri suosikkini, Aivan ihania ja hauskasti yhdisteltävissä. Raidat ja sirkuskuosit ennenkaikkea, omppu on jo vähän väsähtänyt kuosi.

 4. Vastaa

  pampula

  ihan kivoja noi villajutut juu, mutta ovat kyllä semmoista hintaluokkaa, että enpä usko, että raaskin, ainakaan molemmille lapsille…

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *