Kaunis Norravi

13/11/2009

ill-william4-01.jpg

Meidän vauveli nukkuu toistaiseksi perhepedissä, mutta levottomien öiden vuoksi on lastensängyn hankkiminen tullut ajankohtaiseksi. Kaikilla isoveljillä on vanhat antiikkiset sängyt ja niiden seuraksi olen silmäillyt huuto.netin ja antiikkikauppojen sänkytarjontaa, mutta sopivaa yksilöä ei ole vielä tullut vastaan. Lisäksi olen tutkaillut uusia sänkyjä ja vastaan tuli uusi lastenhuonekalujen valmistaja Norravi. Huonekalut on kauniita, ajattomia ja muunneltavuutensa vuoksi eroavat perinteisistä huonekaluista ja ovat pitkäikäisiä.

Norrawi William on sänky, joka kasvaa lapsen mukana pinnasängystä ja juniorisänkyyn. Lisäksi on mahdollisuus käyttää sitä myös lastenhuoneen sohvana.

ill-william4-01

Norravi Victoria toimii aluksi hoitopöytänä ja myöhemmin lapsen piirrustus-tai kirjoituspöytänä. Vaihtoehtoisesti tästäkin saa suloisen pienen sohvan lapselle.

product-norravi-victoria-desk1

_BIE7724

Sen lisäksi, että skandinaavinen design näyttää silmään upealta, niin nämä huonekalut myös vaikuttavat erittäin käteviltä. Pelkän pinnasängyn hankkiminen tuntuu vähän turhalta, koska viimeistään parin vuoden päästä se joutaa varastoon uuden sängyn tieltä. Hoitopöytä taas olisi pienen vauvan kanssa varmasti ihan kätevä, mutta itse en ole moista tullut hankkineeksi muutaman vain kuukauden takia.

Itse jatkan vielä sen antiikkisängyn metsästämistä, mutta jos meille olisi vielä vauva tulossa tai lastenhuone kaipaisi uusia kalusteita, niin näitä Norravin kalusteita harkitsisin aivan varmasti.

Suomesta ei näitä saa, mutta Tanskasta ja Ruotsista löytyy muutama kauppa, jotka toimittavat myös Suomeen.

www.rollabout.se

www.pappaprylar.se

www.bygge-klodser.dk

www.kidshome.dk

www.filabel.dk

Kuvat valmistajalta.

5 Comments

 1. Vastaa

  Päivi*

  Riippuu varmaan hoitopöydän koostakin miten kauan sillä on käyttöä, sillä meidän Muuramen päällä on vaihdettu vaipat niin kauan kun vaipat on olleet käytössä 2 v. asti. Selkä kiittää!

 2. Vastaa

  Anu

  Kotimaisella Seimillä on myös muunneltava sänky ( http://www.seimi.fi/peti.html ).

  Meillä on vanhempien sänky vähän korkeampi (alla säilytyslaatikot), joten se toimii hyvin hoitopöytänä ja Lundian hyllyyn varattu tila muutettiinkin kaapiksi lapsen vaatteille.

 3. Vastaa

  Laura S

  Mietinkin juuri lukiessani, olenko ainoa, joka käyttää hoitopöytää vielä yli 1 v lapsella 🙂 En onneksi! Minusta on kiva, kun taapero saa vaippaa vaihdettaessa seistä kerrankin samalla korkeudella aikuisten kanssa eikä itse tarvitsee konttailla lattian tasossa. Pinnasänkykin löytyy, mutta siitä saa isommalle lapselle vielä sängyn poistamalla reunat ja laskemalla päätyjä. Myyjä lupasi, että pituus riittäää lähelle kouluikää saakka ja sitten voikin suoraan siirtyä normaalin mittaiseen sänkyyn. Saa nähdä kuinka käy 🙂 Kivan näköisiä huonekaluja, sopisi varmaan monenlaiseen kotiin.

 4. Vastaa

  Miikkis

  Kauniita ovat, mutta en innostu tästä muunneltavuudesta. Pitkäikäisyys on kaunis ajatus, mutta tiedän etten jaksaisi katsella samaa kalustetta hoitopöytänä ja sohvana/sänkynä vaikka miten nätti olisi. Aika aikaansa kutakin! (En tykkää myöskään imetysvaatteista jotka niin kätevästi käyvät jo raskausaikana 😛 ) Moinen järkevyys ei vaan kohdallani onnistu.nKäytän mieluummin edullista kierrätyspinnistä ja satsaan sitten kivaan lastensänkyyn ja laadukkaaseen vuoteeseen isompana. Vaipat vaihdetaan kylppärin lavuaarin vieressä tasolla ja tarvittaessa missä vaan.

 5. Vastaa

  sanna

  Antiikkista, tayspuuta olevaa sankya suosittelisin. Tassa voisi olla hyva:
  http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=119511538

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *