Kavat syksy-talvi 2009-10

27/08/2009

kavat8 - Kavat syksy-talvi 2009-10

Ruotsalaiset Kavat -kengät ovat monen lapsiperheen suosikki, eikä ihme: kengät ovat kestävät, simppelit ja pohjoismaisiin monituisiin sääolosuhteisiin suunnitellut. Uudesta mallistosta löytyisi ainakin meidän korkeajalkaisille muutama pakko-saada pari. Viime talvena viisivuotias melkein nukkuihin Extremet jaloissaan, eikä olisi niistä keväällä luopunut millään.

kavat8kavat1

kavat6kavat5

kavat4kavat7kavat2kavat3

Kuvat valmistajan. Koko mallisto TÄSSÄ.

Suomalaiset jälleenmyyjät löydät TÄSTÄ.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

5 Comments

 1. Vastaa

  Tinttura

  Onko muiden mielestä noissa Kavatin kengissä jäykät, suorastaan kovat pohjat? Olen muutamia kokeillut ja hyllyyn ovat jääneet juurikin tuosta syystä.

  Jos jollakin on jokin taipuisampi Kavat malli tiedossa, niin vinkkejä otetaan mieluusti vastaan 🙂

 2. Vastaa

  Marika

  Hmph, meillä ei ole ollut talvi-Kavateja tähän mennessä, mutta kesäisissä ei ainakaan ollut mitään ongelmaa pohjan jäykkyyden kanssa.

 3. Vastaa

  Sari

  Meillä on ollut isompien talvikenkiä, joissa ei ole ollut tätä ongelmaa, mutta enpä tiedä miten pienemmissä kengissä?

 4. Vastaa

  Mariam

  Kavateissa on minun mielestäni parasta se että useimpia malleja löytyy vahvistetulla kärjellä. Eli konttajalla ja kivien potkijallakaan ei kärjet kulu ihan heti : D

 5. Vastaa

  Miikkis

  Meillä on Kavateja käytetty esikoisen syntymästä asti eli toistakymmentä vuotta enkä ole pannut merkille liikaa jäykkyyttä – mielestäni pohjat saavatkin olla ryhdikkäät. Mutta ehkä ominaisuus vaihtelee mallista toiseen? Pitänee tsekata tämäkin asia, kun aletaan haalia talvijalkineita jälkikasvulle täksi syksyksi.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *