Kengät kotiovelle vuorokaudessa?

23/06/2010

15948.jpg

Kyllä vain ja vieläpä Ruotsista asti. Meinasin tänään aamulla lentää pyllylleni, kun lähetti toi eilen Ruotsista tilaamani kengät kotiovelle. Olen aikaisemminkin tilannut lasten kenkiä Barnsko Specialisten -kaupasta ja mutkattomasti sujuneet tilaukset ovat saapuneet alle viikossa, mutta näin nopeasti en ole koskaan vastaanottanut yhtäkään tilausta. Täältä tilaan myös jatkossa ja suosittelen muillekin.

Meidän tuleva ekalauokkalainen sai nämä:

15948

Ja kuopus nämä suloiset:

15933

P.S Osassa kengissä on jo mukavat ale-hinnat.

3 Comments

 1. Vastaa

  Marja

  Siis olivatko nämä jostain toisesta nettikaupasta kuin barnsko specialisteilta? Nimi? Hyvää juhannusta!

 2. Vastaa

  Elina K

  Upean näköiset kengät, tuolta voisin kyllä tilata isommille pojille syksyksi…kun vain tietäisi koon, urheilujalkineissa on monesti tosi pienet koot. Onko noissa Puman kengissä millainen mitoitus?

  Bongasin tässä vähän aikaa sitten myös suomalaisen kenkien verkkokaupan http://www.kipinkapin.fi, josta saa myös kokoja ainakin 38 asti ja oli hyvän näköinen valikoima! Hyvännäköiset, selkeät sivut ja tosi hyvät kuvat!

  Toinen jonka olen bongannut on http://www.pikkujalat.fi, myyvät kanssa isojakin kokoja ja mm. lempimerkkiäni Bisgaardia ja talveksi näemmä tulossa aitoa Ugg:ia. Kuvat eivät ole parhaimmasta päästä, mutta ihan kelvolliset. Tosin sellainen pikkuseikka ärsyttää, että esim. punaisen tai hopean värisistä kengistä on kirjoitettu “tyttöjen kengät”…haloo, punainen ja hopea on ihan yhtälailla pojille sopiva kenkäväri!

 3. Vastaa

  Heini

  Marja,
  nämä kengät ovat juuri Barnsko specialistenilta.

  Elina K,
  tuolta kaupasta on helppo tilata kengät, koska niidet koot on ilmoitettu myös milleinä. Mittasin siis lasten jalata ja osasin tilata oikein koon. Puman kengissä mitoitus on ehkä aavistuksen pienempää kun monissa muissa. Meillekin tuli kokoa isommat kuin yleensä on käytössä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *