Kengät netistä – ostos onnistui!

13/05/2009

10306-g-300x225.jpg

Kirjoitin jokin aika sitten kenkäostospähkäilystä: Uskaltauiduin tilaamaan kengät netistä verkkokauppa BRANDOSista. Valikoima on niin laaja, että valinnan vaikeus iski sekä kenkien tulevaan  omistajaan, että hänen äitiinsä. Ensin kenkien piti olla valkoiset. Sitten mustat. Sitten kuitenkin valkoiset. Tai mustat.

Kun valinta oli saatu tehtyä, tilaus sujui nopeasti. Huomaa, että kyseessä on suuren suuri kauppa, kaikki toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja luottokorttimaksu sujui sutjakkaasti. Kengät olisi voinut maksaa myös paketin mukana tulevalla laskulla.

Kun tilaus oli lähtenyt, sain välittömästi vahvistuksen sähköpostilla ja pian toisenkin, jossa oli linkki paketin seurantaan. Paketti oli merkitty lähetetyksi 5.5. Muutama päivä kuluu, eikä mitään kuulu. Vasta 8.5. illalla huomaan, että paketti on lajiteltu Itellan lajittelukeskuksessa. Lappu postista tuli eilen, mutta hain seurantakoodilla malttamattomana kengät jo maanantaina. Kuusi päivää, välissä viikonloppu. Aika hyvin, mutta ei erinomaista.

Tämän kokemuksen perusteella uskallan kyllä tilata kengät toistekin. Sivuilla oli hyviä kuvia ja kokotaulukoita, mutta kyllähän kengän sopivuus on vähän tuurista kiinni, ellei merkki ole ennestään tuttu. Meitä onnisti, kengät sopivat hienosti ja omistaja on erityisen tyytyväinen:  “Luulin kuvista kenkiä vähän vähemmän hienoiksi!”, lapsi kommentoi.

10306-g

Alempi kuva: BRANDOS

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  Johanna

  Minäkin tilasin tuolta pojalle Vansin tennarit. Tilauksen tein 9.5 eli viime lauantaina ja eilen sain viestin, että ovat lähteneet. Täytyy kans kytätä tuota tilausseurantaa ja hakea heti kun postiin saapuvat. Saas nähdä miten käy tuon koon kanssa. Tilasin kengät koossa 25,5, kun pojalla on muuten tällä hetkellä koko 26 käytössä. Kyselin tuolta Brandosilta etukäteen kokojen 25,5 ja 26,6 sisämittoja ja he antoivat mitoiksi 14cm ja 15cm. Noiden mukaan tuo 25,5 olisi auttamattomasti pieni, kun mittasin pojan jalan niin se on 15,2 cm. Taannoisella Helsingin reissulla löysin hieman erilaiset Vansit Pompiista puoleen hintaan koossa 27. Niisä lukee mittana 15,5, mutta kun mittasin tuon sisäpohjan niin se on 18cm eli vielä liian iso. Toiveikkaana siis odotan, että nuo tilaamani ois sopivat. Brandosilla tais olla kyllä jopa 30 päivän palautusoikeus, jos tarttee palauttaa. Ja palautuskin tietysti ilmainen, niin kuin postitus muutenkin.

 2. Vastaa

  iinu

  Minäkin pari kertaa olen tuolta tilaillut lapsille kenkiä ihan hyvin kokemuksin:)

 3. Vastaa

  Tani

  Pikkujalat.fi on uusin löytöni lastenkenkien verkkokauppa puolella! Olen aiemmin tilanut tanskalaisista nettikaupoista ja nyt tilasin sitten pikkujalat.fi :stä. Kiva valikoima vähän erilaisia kenkiä kuin mitä on tottunut Suomesta saamaan ja paketti tuli nopeasti…nyt vain odotellaan talvea kun ostimme talvikenkiä 😉

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *