Kenkäpohdintaa

14/09/2010

tepsut.png

Aurinko paistaa ja mittari lähentelee kahtakymmentä, mutta kalenteri kehottaa hankkimaan kakenlaista talven varalle. Kenkien ostaminen on nelilapsisessa perheessä suuri menoerä, joten yritän aina hyödyntää alet ja kierrätän vanhat sopivat varakengiksi.

Nyt meillä on vasta 3- ja 5-vuotiaille tilattu talveksi Tepsut. Niillä pärjää pakkaset ja viime talvena ne olivat nyt 5-vuotiaan pojan ykkösvalinta aina – varressa kun on vetoketju ja kengät sai helposti jalkaan. Lisäksi ne olivat käyttäjänsä sanojen mukaan pehmeät varpaista.

tepsut

Jotkut goretkin tarvitaan ja lämminvuoriset kumpparit ehkä? Kävin eilen nopeasti töistä tullessa JesperJuniorissa kurkistamassa talvijuttuja ja Reiman Tremble-kengät vaikuttivat kivoilta. Ne olivat kevyet ja vahvan oloiset, ja ihan varmasti helppo pukea jalkaan. Harmi kun suurin koko näytti olevan 35, koululainen saattaa tarvita jo kokoa suuremman. Sovittamaan siis. Näitä näytti olevan HobbyHallissakin harmaana, JesperJuniorissa Forumissa oli useita värejä.

Tremblekuvat: Tepsut ja Reima

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

9 Comments

 1. Vastaa

  Miikkis

  Mistäs noita Tepsuja voi tilata?

 2. Vastaa

  Sari

  Kotisivuilta löytyy (http://www.tepsut.fi) yhteystiedot ja mallit. Saahan näitä Prismoista ja Stokkalta ym. mutta suoraan tilaamalla saa just sellaiset kuin haluaa (ja säästääkin vähän).

 3. Vastaa

  Jenni

  Tepsut on tosi hyvät, ja tilattu on taas uusia tällekin talvelle. Suosittelen. Harmittaa vaan, kun koot loppuu kokoon 30 ja meille tarvittaisiin neljäveelle jo kokoa isommat. Jos muutkin surkuttelevat samaa, laittakaa palautetta Tepsujen kotisivujen kautta, jos vastaisivat kysyntään. Jooko. 🙂

 4. Vastaa

  maikko

  Ja jos asuu Lahden lähistöllä, niin kannattaa hakea Tepsut suoraan Tepsujen tehtaanmyymälästä. Hinnat siellä on noin parikymppiä halvemmat kun kaupassa, ja palvelu erittäin asiantuntevaa.

 5. Vastaa

  tarja

  Harmi, ettei noita Tepsuja saa kuin kokoon 30 asti. Meidän 5v tarvitsisi jo ainakin 31… Onneksi kolmevuotiaalle on Tepsut jo olemassa – oli ihan parhaat kengät viime talvena!

 6. Vastaa

  anana

  Meillekin tilasin Tepsut jo aikaa sitten. Tykkään mallista tosi paljon ja harvoja kenkiä saa valkoisena 😉 Toivottavasti se 30 menee koko talven, ensi vuona onkin sitten ongelma edessä, vaikka likka on silloin vasta 4 v. Markkinat ei oikein tue isojalkaisia lapsia.
  Meillä oli viime vuonna pojalla Hulluilta ostetut noiden Reiman kenkien tapaiset bootsit. Ihan mielettömän hyvät! Vuoret sai irti yöksi tuulettumaa ja nuo kestivät juurikin hintansa (24,90) edestä koko talven, keväällä olivat roskikunnossa sillä vuoret olivat rikki. Toivon että nyt tulee samoja, ja jos vielä saisin oikean koonkin.

 7. Vastaa

  chicmaman

  Hi Sari, thank you for the interesting post. I reeeeally like Tepsut, thanks for introducing them, its like for once there is a winter shoe that looks good! I wonder about their price range, any idea? Thanks in advance!

 8. Vastaa

  Misupai

  Tepsuilla on meilläkin menty jo kaksi aiempaa talvea. TÄksi talveksi taas valkoiset, niistä ei voi luopua, kun ovat niin lämpimät ja ihanat. Menevät haalarin kera ja mekonkin kaveriksi. Ja tosiaan tilaamalla saa edullisemmin; Tehtaanmyymälähinta on jotain hitusen alle 50 euroa noissa pienten kokoisissa ja postiennakko taisi olla 12, johon mene muistaakseni kolmet popot… Kannattaa soitella sinne ja kysellä.

 9. Vastaa

  Irene

  Tepsuilla on meilläkin menty. Nyt tosin 3v jalkaan ei taida edes 30 koko mahtua. Kovasti toivon, että mahtuisi edes alkutalven.
  Viimeksi ostin tehtaanmyymälästä syyskengät huopavuorella + talvikengät ja hinta oli yhteensä 80e. Ei paha, kun kengät ovat tosi laadukkaat!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *