Kesäfiilis

07/06/2011

kesa1.jpg

Ei voi muuta sanoa, kun kerrankin lomaviikkojen valinta osui täydellisesti nappiin, sillä sää on täydellinen. Ollaan lasten kanssa vaan oltu ja nautittu tekemättä mitään ihmeellistä. Laitettu puutarhaa, hypitty trampoliinilla, syöty jäätelöä ja nukuttu pitkään. Äiti hurahti juoksemiseen ja kesäiltaisin on mahtavaa käydä lenkillä syksyn puolimaraton mielessä.

Tämän viikon jälkeen palailen töihin ja perheen miesväki jatkaa lomailua keskenään. Sitä ennen käyn kuitenkin “lapsivapaalla” reissulla Tukholmassa. Heinäkuun lopulla sitten odottaakin kesän kohokohta, kun matkustamme Milanoon. Kiitos kaikille aikaisempaan reissumietintäpostaukseen tulleista kommenteista. Tällä kertaa emme suunnitelleet rantalomaa, joten Milano tuntuu juuri sopivalta kohteelta meille. Palataan siihen reissun jälkeen.

Nyt suuntaan hetkeksi vielä aurinkoon ennenkuin Tukholma kutsuu.

Mukavaa kesää kaikille. Nautitaan lämmöstä ja ladataan energiaa tulevan talven varalle. Kesä on parhautta.

kesa1kesa2

4 Comments

 1. Vastaa

  Milla

  Mukavaa lomaa ja matkailua! Onpa hieno kesähattu! Mistähän sellaisia saisi?

 2. Vastaa

  Mirja

  Ja sitten suojaverkko tuohon trampan ympärille! Juurikin tikkautin poikani tramppaonnettomuudesta jotuen (vaikka oli verkkokin, tuli sieltä välistä)

  M

 3. Vastaa

  Heini

  Milla, lakki on viime kesäistä Po.pia. Tänä vuonna mallistossa on vastaavaa lakkia eri värisenä vain.

  Mirja, trampoliinissa on kyllä verkko, jonka varjo itseasiassa näkyykin kuvassa. Valokuva on vain otettu verkon vetoketjun välistä. Huolesi on aiheellinen kyllä, sillä trampoliineissa sattuu niin paljon pieniä ja isoja haavereita. Itse en koskaan päästäisiä lapsia verkottomaan trampoliiniin.

 4. Vastaa

  Milla

  Kiitos Heini vinkistä. Kävinkin tänään ostoksilla. Ihanissa väreissä löytyi hattuja. Ja nauhoilla! jospa tämä olisi nyt se kesähattu, joka pysyisi päässä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *