Kesäkosmetiikkaa äideille

07/06/2009

biotherm-itseruskettava-159x300.jpg

Yksi kesälomarituaaleistani on meikkipussin päivitys. Silloin saa kyytiä talven jäljiltä liian vaalea meikkivoide, kuivahtanut ripsari, puuteri, huulipunat sekä eyeliner. Kesämeikki on nopea ja lentäviä lähtöjä varten suunniteltu. Tässä muutama suosittelemani täsmätuote:

biotherm-itseruskettava Ilman päivetystä eivät  ihanat kesävärit vaatteissa pääse puhkeamaan kukkaan. Onneksi on keksitty loistavia tuotteita takaamaan turvallinen rusketus.

Biothermin  itseruskettava geeli sopii vaaleallakin iholle (myös kasvoille), eikä tee oranssiksi. Kevyt, kosteuttava koostumus. Kerran vasta olen kokeillut, mutta koukutuin välittömästi. Huippukaunis lopputulos!

lc2b4oreal-glam-bronze-waterproof    

Kasvojen iho kaipaa usein kesälläkin kevyttä ehostusta. L´orèal Paris  Glam Bronze Compact -kasvomeikki  on vedenkestävä, joten ei haittaa vaikka juoksentelisi välillä vesisateessa (tai toivottavammin rannalla).

lash-queen-feline-black-wp 

Ripsari on tuote, josta en tingi. Sen on PAKKO olla hyvä! Etenkin kesällä, kun silmämeikki jää usein ripsiväriin.

Kaikista kokeilemistani ripsiväreistä tämä on ylitse muiden: Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Black leopardihylsyssä. Ja kesällä ehdottomasti vedenkestävänä. Ei ihan edullisimmasta päästä, mutta silti hintansa väärti.

Vedenkestävän ripsivärin etuna on se, että kun taivuttaa ripset, kaarevuus säilyy toisin kuin vesiliukoisen maskaran kanssa. Tämä tiedoksi muillekin tikkuripsille.

quick-chic

 

Äidit eivät tunnetusti ehdi paljon lakkoja kuivattelemaan. Lumenen  Quick & Chic-kynsilakka kuivuu oikeasti parissa minuutissa. Omaa silmää miellyttää tällä hetkellä eniten hiukan koralliin taittava punainen, toimii loistavasti vaaleaa ihoa vasten, mutta rusketuksen kanssa hehkuu erityisesti! Suosikkisävyni on nimeltään Kevätkepponen.

Huulille sipaisen yleensä joko Lancomen huulivoiteen, joka toimii samalla kiiltona  ja sisältää aurinkosuojan tai sitten nappaan mukaan jonkun korallinsävyisen kiillon, merkillä ei tässä ole suurtakaan merkitystä.

Onko sinulla tuotteita, joista et luovu?

(kuvat valmistajat)

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Aada

  Kiitos vinkeistä, etenkin tuota ripsiväriä aion kokeilla.Olen kyllä vannoutunut Lancome käyttäjä mutta aina välillä voisi kokeilla jotain muuta.Onko Laura sinulla kikka kolmosta väsyneille silmille eli miten kirkastaa katsetta jos takana on vain muutaman tunnin yöunet?Valokynällä/peitevärillä saa kyllä apua mutta mitä voisi näin kesällä laittaa luomille katsetta kirkastamaan?Kun en haluaisi mitään raskaita luomivärisysteemejä.Tällä hetkellä laitan luomiin ainoastaan vaaleaa peiteväriä tai valokynää.

  1. Vastaa

   Laura

   Kokeile Aada vaaleaa, vähän kullanhohtoista luomiväriä ja rajauskynää. Vaikka kiiltelevä luomiväri näyttäisi hurjalta napissa, älä pelästy. Esim. Lancomen luomivärit ovat koostumukseltaan sellaisia, että väri levittyy luomelle todella kauniiksi, eikä kiillä liikaa. Rajauskynällä taas saat silmät “auki”. Piirrä rajaus aivan ripsen tyveen niin, että kynän kärki osuu ripsiin rajattaessa. Aloita silmän ulkonurkasta ja etene pienin nykivin liikkein kohti sisänurkkaa. Kynällä saa paljon pehmeämmän jäljen kuin eyelinerillä, eikä lopputulos ole liian meikattu.

 2. Vastaa

  Johanna

  Hyvä postaus! Enemmänkin lukisin kauneusvinkeistä äideille – vaikka se taitaakin mennä ohi Minityylin aihepiirin.
  Itse käytän kesällä usein värillistä kosteusvoidettta. Sillä saa kevyen lopputuloksen. Ripsiväri on ihan must, viimeksi ostin Cliniquen perusripsarin.
  P.S. Kiitos muuten loistavasta Emma-mukivinkistä jonka annoit aiemmin. Meille ostettiin ne kaikille lapsille ja todella ovat ainoat jotka eivät vuoda!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *