Kesäkuteita

10/05/2011

IMG_6970.jpg

IMG_6970Näiden ihanien aurinkoisten päivien “pakottamana” olen saanut aikaiseksi tehtyä inventaarion lasten kesävaatevarastoihin. Kahdelle nuorimmalle menee osittain viime kesäiset ja jemmavarastojen ansiosta kesävaatetilanne on mallillaan. Kahden vanhimman vaatevarastot sen sijaan kaipasivat ehdottomasti täydennystä, sillä he pojat ovat viimein kasvaneet edellistä vaatteistaan ulos. Varsinkin shortsit taisivat mennä useamman kesän.

Meidän kesä taitaa olla vaatteiden osalta tummansinistä, valkoista ja farkkua. Muutamia väripilkkuja toki mukaan mahtuu. Olen koittanut rakentaa jokaiselle pojalla samantyylisen kesägarderobin, jotta sopivat sitten kivasti myös yhteen.

IMG_6963Meillä tykätään pikeepaidoista, koska sopivat niin moneen menoon. Olin enemmän kuin iloinen löytäessäni kevään Tommy Hilfigeriä puoleen hintaan. Merkistä ja sen laadusta tykkää meillä niin äiti kuin pojatkin.

IMG_6965

Shortseja siistimpään menoon Hilfigeriltä, H&M:ltä, Me&I:lta ja Po.pilta.

IMG_6976

Mitäs sitten pihaleikkeihin? Kokemuksesta tiedän, että niihin ei kannata rahallisesti panostaa, sillä ne tulevat pian olemaan täynnä ruohonvihreää, tarhroja ja reikiä. Todellista käyttövaatetta siis. Pihavaatteet saa ainakin meillä kesän jälkeen heittää suoraan roskakoriin, sillä niistä ei jää kyllä mitään jäljelle.

H&M:n “halpisshortsit” ovat hinta-laatusuhteelta täydelliset pihaleikkeihin ja jalkapallokentälle, joten niitä on tullut hamstrattua muutamat. Pihapaidat meiltä vielä puuttuukin, mutta niitä ajattelin katsella myös H&M:ltä ja Benettonilta.

IMG_6961

Kenkäkimara: Hilfiger, Esprit, Bogi ja Cienta

Kaikille pojille hankin vielä kangaskengät sandaalien rinnalle, sinisenä tottakai.

Miltä teidän kesä vaatteiden osalta näyttää?

2 Comments

 1. Vastaa

  Minttu

  Vinkkaatko mistä löysit Hilfigeriä puoleen hintaan?

 2. Vastaa

  Heini

  Minttu, Hilfiger-tarjous oli yhtenä viikonloppuna täällä: http://www.kenmarkids.co.uk/
  Nyt näyttävät taas olevan normaalihintaisia.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *