Kesällä kestoillen

01/06/2009

hippu3.jpg

Kesällä kestoilu on entistäkin helpompaa, ainakin vaippojen kuivumisen kannalta. Paksummat (sisä)vaipat, jotka sisätiloissa vaatii kuivumisaikaa ainakin yön yli, kuivuukin nyt lämpimällä ilmalla ulkona muutamassa tunnissa. Taskuvaipat ja imut kuivuu yhdessä hujauksessa. Kesällä pyykkiä pestään meillä paljon muutenkin, sillä paitoja ja shortseja joutaa pyykkiin useammat päivässä, joten vaipat peseytyy siinä samalla. Kestoilun myötä sitä onkin oppinut antamaan lisäarvoja vaatteille, jotka kestävät pesun 60 asteessa ja näin ollen pääsee samaan koneelliseen vaippapyykin kanssa.

Tämän lisäksi olen vakuuttunut, että vauvan on paljon mukavampi olla hellesäässä yllään hengittävä kestovaippa kuin kuuma ja hiostava kertakäyttöinen. Kauniit villahousut, lyhyillä lahkeilla on mitä mainioimmat kesähousut ja shortseja ei tarvita.

hippu3

Haluan esitellä teille vielä meidän yhden suosituimmista taskuvaipoista. Kyseessä on Hippu-vaippojen taskuvaippa, joka saman valmistajan bambutaiton ja mikroinsertin kanssa on erinomaisen imukykyinen paketti. Mikroinsertti levittää kosteuden koko bambuimun alalle tehokkaasti ja lapsi pysyy kuivana. Tällä paketilla meillä pärjätään päiväunillakin, joille yleensä turvaudun sisävaippaan ja villahousuihin.

Hippu-vaippojen kotisivuilta löytyy myös loistava tietopaketti kaikille kestoilusta kiinnostuneille, joten kannattaa kurkata!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *