Kesän suosikit Bodenilta

31/05/2010

boden1.jpg

Olen jo aikaisemminkin ihastellut Bodenin mallistoja, mutta tilaus on jäänyt tekemättä. Nyt uudesta mallistosta löytyi sellaisia ihanuuksia, jotka ovat aivan meidän 3-vuotiaan näköisiä, että tilaus oli pakko tehdä. Olen jo aikaisemminkin maininnut, että meillä kalat ja muut merenelävät on suuria fanituksen kohteita, joten arvatkaapa vaan suostutaanko meillä enää muuta päälle pukemaankaan kuin Bodenin kala- ja rapupaitoja?!

Tilaus lähti siis matkaan ja alle viikossa meidän ensimmäiset Bodenin vaatteet olivat uusien onnellisten omistajiensa yllä. Vaatteet paitsi näyttävät kivalta, mutta ainakin lyhyen kokemuksen mukaan laatukin vaikuttaa hyvältä ja kestävältä. Onko muilla hyviä kokemuksia näistä Bodenin vaatteista?

boden1

Kala- ja rapupaitojen lisäksi 3-vuotiaamme sai sinivalkoraidalliset shortsit, jotka ovat paksua froteeta.

boden2

Samassa tilauksessa tuli myös kuopukselle vaatteita. Oma suosikkini on tuo valaspaita, jonka virkattu kuvio on käsin viimeistelty. Myös froteinen haalari on kiva ja sille tulee käyttöä niin rannalla uinnin jälkeen kuin viileinä päivinä päiväunilla.

Bodenin verkkokauppa löytyy täältä: www.boden.co.uk

8 Comments

 1. Vastaa

  Tiitiäinen

  Mitä sanoisit Bodenin vaatteiden mitoituksesta? Ovatko reiluja vai nafteja? Olen harkinnut tilausta 2v 8 kk pojalle, aiempaa kokemusta ei ole…

 2. Vastaa

  Katami

  Boden on ihana 😉 Meillä on aika paljon niitä sekä äidillä että tyttärillä, löytyy moneen kokoon ja ja laatu on tosiaan hyvä!

  Minä siis tykkään kovasti 😉 Ihana tuo virkattu valaspaita!

  T; Katami

 3. Vastaa

  Toukan äiti

  Mulla on ollut nyt vuoden verran Boden olohousut käytössä ja niissä ei kyllä näy mitään kulumisen merkkejä, joten uskaltaisin sanoa laatua ihan hyväksi.

  Huusin juuri huuto.netistä pojalle tuollaisen froteehaalarin, tosin tummansinisillä raidoilla. Aivan älyttömän suloinen 🙂

 4. Vastaa

  Miikkis

  Suosikkikauppamme. Laatu ollut poikkeuksetta hyvää ja viimeisteltyä, paljon on hankittu. Mitoitus mieluummin reilua kuin niukkaa, sanoisin. Miinusta nopea menekki: saa olla nopea, jotta saa mitä haluaa, koot hupenevat liian nopeasti.

 5. Vastaa

  kirsi

  Ihanat raitashortsit!

  Bodenilta olen omalle pojalleni löytänyt rutkasti istuvia, tarpeeksi napakoita housuja, joiden laatu kestää pesusta pesuun. T-paidat, neuleet ja pitkähihaiset trikoopuserot ovat olleet poikkeuksetta hyvin viimeisteltyjä ja todella hyvälaatuisia. Po.pin ohella Boden onkin lempparimerkkimme.

  Mitoituksesta sanoisin, että housut ovat usein melko kapeita, ainakin jos vertaa vaikkapa Po.piin, jonka housut tuntuvat usein turhankin väljiltä. Kannattaa lukea review’t, jotka auttavat vaatevalinnoissa paljonkin. Niin, ja kuten joku sanoikin, nopeasti loppuvat suosituimpien tuotteiden koot. Nytkin olisin ollut tilaamassa lisää housuja kesämallistosta, mutta olivat jo haluamistani malleista koot loppuneet. Syksyn mallistoa odotellessa 😉

  Itselleni tilasin keväällä ensimmäistä kertaa vaatetta. Omaan silmääni ovat vain aikuisten vaatteiden printit ja värit välillä turhan räikeitä. Nyt tosin löysin omaan makuuni sopivia vaatteita, joiden laatu on ainakin tähän mennessä ollut oikein tyydyttävä.

  Toimituskin on aina ollut ilahduttavan nopeaa ja tuotteet on nätisti pakattu. Ihana kauppa!

 6. Vastaa

  Libby

  Voi ei, mistä näitä ihanuuksia riittää?
  En ole ko.merkkiin aiemmin törmännyt, mutta taitaa joutua syysvaatteita viimeistään laittamaan tilaukseen…
  Brittisuosikkini Next oli kesävaatteiden laadun osalta hienoinen pettymys; aiemmin sieltä ostetut vaatteet ovat olleet hyvinkin napakkaa trikoota ja mukavan tuntuisia, mutta nyt kesäksi tilaamistani suurin osa oli jotenkin ihmeellisen “letkun” tuntuista kangasta, joka kyllä tosin toistaiseksi on pitänyt värinsä ja muotonsa pesuissa. Nextin verkkokauppa toimittaa muuten Suomeen nykyään 5€ postikuluilla, http://www.next.co.uk.

 7. Vastaa

  Heini

  Mä sanoisin kanssa, että mitoitus on hieman reiluhkoa. Syyskuussa 4-vuotta täyttävälle (n.100cm/15kg) koko 3-4 on hyvä koko.

 8. Vastaa

  kirsi

  Meillä hoikka 4-vuotias (~110 cm) käyttää yläosissa kokoa 5-6 ja housuissa kokoa 5. Shortsit otin jo kokoa 6, koska niissä ei lahkeenpituuden kanssa ole niin tarkkaa. Meneepä vielä ensi vuonnakin. Bodenin housut tuntuvat olevan ainoat, joita ei tarvitse erikseen vyötärönauhasta kiristää eikä olla koko ajan nostelemassa. Täydellistä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *