Kesäsunnuntai

09/08/2009

vk.jpg

Koulut alkavat ensimmäisillä suomalaislapsilla jo huomenna, mutta kesä viipyy vielä Lappia myöten. Kuuma päivä on kuin tehty varjossa lötköilyyn ja lukemiseen. Sen kun pörisette pörriäiset!

Viimeinen kesäyöJos samalla vahtii lapsilaumaa, suosittelen Leena Lehtolaisen novellikokoelmaa Viimeinen kesäyö, jossa on kaksitoista herkkupalaa loistavaa Lehtolaista. Kahdessa tarinassa pääsee Maria Kallion maailmaan, yhdessä kertojana on ihana Kallion maailmasta tuttu työtoveri Pekka Koivu.

Yksikään pala ei ole heikompi toista, vaan pitää rennosti otteessaan.

Pakko-lukea kirja Maria Kallion kavereille!

LEHTOLAINEN, Leena

VIIMEINEN KESÄYÖ

Tammi

akk

Jos jännitystä on tarpeeksi omassa arjessa, kannattaa valita Ulla-Maija Paavilaisen Äkkilähtö. Nelikymppinen matkatoimistovirkailija Hanna on kaunis ja naimisissa varakkaan miehen kanssa. Parikymppinen tytär on omillaan ja on aikaa itselle. Kadehdittavaa!

Totuus on toisenlainen: mies lähtee, työpaikka kaatuu, tytär palaa kotiin vauva vatsassa vierasta kieltä puhuvan poikaystään kanssa. Miten selviää tyhjin käsin jäänyt Hanna?

PAAVILAINEN, Ulla-Maija: ÄKKILÄHTÖ

Otava

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *