Kesävaatehankinnat osa 2

12/06/2013

päiväkoti-1024x576.jpg

Lisää kesävaatehankintoja. Mä olin hankinnoissa taas vähän viime tipassa. Sitten kun mittari alkoi hipoa 20 astetta, heräsin minä hankkimaan t-paitoja ja shortseja päiväkotiin. Viime viikolla tuli vika paketti Skidistä.  (Vinkki siellä alkoi jo ennakkoale)

päiväkoti

Renen garderobi on täyttynyt myös hyvin pitkälti Popista ja Villervallasta. Stockalta ostin Popin lippiksen kanssa aivan saman väriset Cientan farkkutennarit, joista kyllä farkku alkoi heti haalistumaan kärjestä missä on kovin kulutus. Muuten kyllä vaikuttavat oikein toimiville vajaa 2-vuotiaalle. Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois. Pohjallinen on irrotettava, joten hiekat saa myös hyvin poistettua.

 

rannalle

 Rannalle mukaan Polarn O. Pyretin uikkarit, Crocsit, Lingon & Blåbärin kalashortsit ja t-paita, Villervallan lippis ja raitapaita. L&B on mulle aika uusi tuttavuus. Vaatteet vaikuttavat laadukkaille ja tuo t-paidan kalakuosi on mun mielestä tosi söpö pikku kesämiehelle 🙂

 

SummerCollage
Rene sai Crocsilta myös testattavaksi hauskat kevään uutuusmallit Crocband Kids Lego kengät. Crocsilla on ollut aikaisemminkin näitä yhteisbrändättyjä kenkiä (Cars, Hello Kitty ja Dora), jotka tuntuvat olevan varsinkin lasten mielestä NIIN ihania. Meidän perheen Lego-fanille nämä kengät olivat ihan hittituote 🙂 Kengät on muuten ihan “perus Crocsit” mutta reunoja koristaa Lego-palikat.

 

mökillä

Nuo kokopuvut on mun mielestä ihan paras vaate taaperolle. Ottaisin itsekkin tuollaisen mielelläni 🙂 Kätevä pukea ja mukava päällä. GEGGAMOJAN shortsit ovat aika pitkän malliset, joten lyhytjalkaisella ne näyttävät vähän highwater housuilta. Menevät Renelle varmaan vielä ensi kesänäkin. Malli on aika reilu.

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *