Kestoilukuulumisia

29/06/2009

img_2027-225x300.jpg

img_2027Pitkästä aikaa hieman kuulumisia meidän kestovaippailusta. Oikeastaan kestoilusta on tullut pysyvä ja luonnollinen osa meidän perheen elämää ja enää hyvin harvoin turvaudun kaivamaan kaapista kertakäyttöisen vaipan. Kesälomareissulle tosin aion pakata mukaan paketin Nature Babycare-vaippoja, sillä lomalla äitikään ei pese pyykkiä ja odottaahan kotona sitten pino puhtaita vaippoja. Kestoilun melko mutkattomasta sujumisesta yllättynein olen itse, sillä alussa olin hieman skeptinen kestoilun onnistumisen suhteen ja pelkäsin jopa kyllästyväni. Se kaikkein suurin innokkus on toki jo hiipumassa ja omat suosikkivaipat on löytyneet ja täyttäneet meidän vaippalaatikon.

Yksi ehdoton suosikki näin kesäaikaan on Nikky vaippakuori. Ihanan pehmoinen vaippakuori on 100% puuvillaa ja kahden puuvillaisen kerroksen välissä on hengittävä polyesterikäsittely. Ohuen kuoren ansiosta vaippapaketista ei muodostu järjettömän paksua ja silti kosteus pysyy hyvin kuoren sisällä. Jalansuissa on lisäksi vuotosuojat, joiden ansioista ainakin meillä tämä kuori on sisävaipan kanssa erinomaisen luotettava paketti. Kuoria ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen, joten erityisesti näin kesällä se kuivuu ja tuulettuu ulkona vaipanvaihtovälin aikana. Kaunis ja yksinkertainen valkoinen kuori kätkee allensa riemunkirjavat sisävaipat eikä vaippa paista läpi hempeiden ja vaaleiden kesävaatteiden läpi. Nikky-kuoria myy Bebes.

ennuli

Tässä kuvassa vauva nautiskelee lämpimästä kesäilmasta yllään Ennulin suloinen taskuvaippa, jonka materiaalina laminoitu trikoo.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *