Kestovaippa marketista? Testissä Rainbow-kestovaippatuotteet

02/10/2009

Rb_kestovaippa_M_w-249x300.jpg

Mun mielestä on äärimmäisen hienoa, että ruokakaupoissa ja marketeissa on saatavilla kestovaippoja. Kun vaippapakettien kanssa samalla hyllyllä on myös kestovaippa, pysähtyy ehkä joku ainakin miettimään, että kertakäyttöisille vaipoille on olemassa myös vaihtoehto. Kaikilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta tutustua netin kautta kestovaippamaailmaan, mutta kenties vaippa tarttuu mukaan sieltä, missä tehdään perheen muutkin päivittäistavarahankinnat. Onhan tuo kestovaippatarjonnan ilmestyminen kauppoihin lisäksi merkki siitä, että vähittäiskauppojen “johtoportaassakin” kestoilulle annetaan arvoa eikä pidetä suinkaan pienen piirin puuhasteluna.

Inex toi kesällä myyntiin Prismoihin ja S-marketteihin Rainbow-kestovaipat ja lisäimut. Tuotteet on valmistettu perulaisesta Reilun kaupan värjäämättömästä luomupuuvillasta. Me vauvelin kanssa päätimme testata kuinka nuo tuotteet toimivat.

Rb_kestovaippa_M_wRainbow All in one-vaippoja on saatavilla kolmessa eri koossa ja ne sopivat siis yhteensä 4-16 kg painaville lapsille. Nämä vaipat sisältävät siis kaiken tarpeellisen eikä tarvi päällensä kuorivaippaa.

Itse olen vaippaan ihan tyytyväinen. Alkuun tuntui, että imu ei riitä, mutta useampien pesujen jälkeen imukyky on huomattavasti parantunut ja tämä vaippa riittää meillä esimerkiksi päiväunille. Vaippa on malliltaan hieman matala, mutta sopii kyllä meidän vauvalle. Vaippa on pysynyt pesuista huolimatta pehmoisena ja uskon sen olevan mukava vauvan yllä. Kuivumisaika on pitkähkö, mutta niinhän se näissä AIO-vaipoissa tuppaa olemaan.

Rb_kestovaipan_lisaimu_3kpl_wRainbow kestovaipan lisäimut myydään 3 kpl:n paketeissa. Itse olen käyttänyt niitä taskuvaipoissa taittoimun parina päiväunilla tuomassa lisäimua. Näiden kanssa kävi samoin kuin vaipankin kanssa, että imukyky todella paranee pesu pesulta. Omaan makuun imu saisi olla pidempi, sillä lyhyehkö imu ei riitä koko vaipan alueelle. Vaipan etuosaan pissaavalla poikavauvalla käytän Rainbow-lisäimua nimenomaan vaipan etuosassa.

Kaiken kaikkiaan olen tuotteisiin ihan tyytyväinen ja voin suositella ostamaan ja kokeilemaan. Samalla tuetaan sitä, että kestovaipat pysyvät jatkossakin markettien valikoimissa.

Kertokaahan muutkin kokemuksia ja mielipiteitä näistä Rainbow-kestoilutuotteista!

rainbow

Tuotekuvat: Inex

12 Comments

 1. Vastaa

  Zanne

  Olen samaa mieltä että ruokakaupoissa pitäisi olla kertsien vieressä myös kestoja tarjolla. Rainbown vaipat toimivat varmaan ihan hyvin, mutta ulkonäöltään eivät valitettavasti houkuttele niin kovasti. Lisäimujen materiaalikin on, jos oikeen käsitin, “vain” puuvillaa, eli ei sekään oikeen houkuttanut ostamaan. Jos olisi bambua tai hamppua, voisin miettiä jopa ostavani.

 2. Vastaa

  Eerika

  Ihana pallero teilläkin =D Meillä oma köllikkä on 4kk, ja nyt on tullut innostus ja kiinnostus kokeilla kestoja. Netissä olen seikkaillut kestojen maailmassa, yrittänyt päästä perille mistä sitä kannattaisi kokeilu aloittaa… Kyseessä kolmas lapsukainen, aikaisempien kohdalla ei ole kestoilu innostanut kokeiluun asti. Luultavasti tänään tarttuu Prismasta Rainbow kestovaippa mukaan.

 3. Vastaa

  Dagmar79

  Viikolla tulleesta Yhteishyvästä juuri luin vaipasta, en ole itse huomannut kaupassa, kun tuo uusi vaipatettava on vasta 3 viikkoinen 🙂 Lehdessä mainittiin suunnitellun imukyvyn saavutettavan 5-10 pesun jälkeen ja että vaipan saa myös kuivata rummussa. Vai “kärsiikö” vaipat rummutuksesta…?

 4. Vastaa

  Miikkis

  Itsekin panin nämä vaipat ilahtuneena merkille viimeisimmällä ruokakauppareissulla. Imut vaikuttivat ihan kelpoisilta, kestävän näköisiltä ja vaikka taskuvaippaan mukavan tukevilta. Imuun päästyään toiminee hyvin. Edullisiakin mielestäni olivat. AIOja ei tullut käpelöityä, kun niitä on jo vauvalla riittämiin. Kauniimpiakin kuoseja on, mutta menettelisi varmasti. Tärkeintä on, ettei kukaan voi enää väittää, että “en minä niitä kestoja, kun ei niitä edes saa tavallisesta kaupasta, vaan pitää koluta nettikauppoja” 🙂

 5. Vastaa

  Ninnu

  Te jotka näitä jo olette nähneet, niin mitä makoivat ?
  Kolmen lapsen kanssa jo kestoillut ja silti aina ihanaa päästä testaamaan uusia tuotteita markkinoilla 😀

 6. Vastaa

  Saara

  Muakin kiinnostaa mitä tuo maksaa. Voisin nimittäin ostaa parin viikon päästä Suomen matkalla kokeiluun!

 7. Vastaa

  Heini

  Jos oikein muistan niin vaipan hinta oli 16,9e ja imupaketti 9,9e.

 8. Vastaa

  Aada

  Hei, minulla olisi kysymys Heinille eli viitsitkö vinkata lempisisustuskauppojasi ja laittaa niitä vaikka sähköpostilla?Itselläni nimittäin on samantyylinen maku kuin sinulla ja olemme ostaneet juuri uuden kodin joka pitäisi sisustaa:)

 9. Vastaa

  Heini

  Moikka Aada!
  Laitan sulle s-postia ensi viikolla 🙂

 10. Vastaa

  riikka

  Tämä on nyt aivan ohi aiheen, mutta kysynpä kuitenkin teiltä jotka ehkä tietävät asiasta minua enemmän. Sopiiko Bugaboon seisomalauta muihin vaunumerkkeihin??? Siihenhän on ostettavissa se “istumapenkki” ja sellaiselle olisi tarvetta. Vai olisiko mahdollisesti jokin toinen valmistaja jolta löytyisi vastaavaa?? http://www.seimishop.com/product_info.php?cPath=36_76&products_id=964. Kiitos vastanneille avusta!

 11. Vastaa

  matomatal@

  Kestovaippailija kun olen, niin luin tämän jutun, mutta vastaan kuitenkin off the topic riikalle:) Eli meillä on bugaboo+seisomalauta ja veikkaisin, ettei se oikein muihin rattaisiin sovi, se kun asennetaan kiinni suoraan takarenkaiden väliseen putkeen (jolle varmaan on hienompi nimikin;) eli kiinnitysosa on juuri sen putken muotoinen. Lisäksi lauta kiinnittyy putkessa olevien muoviosien alle joten aika ihme olisi jos joissain toisissa rattaissa olisi prikuulleen samanlaiset osat prikuulleen samoissa paikoissa.

  Jonkinlaisia istumasysteemejä on saatavissa myös muunkin merkkisiin vaunuihin, en vaan mitenkään nyt muista mikä merkki tätä systeemiä myy. Olikohan siitä joskus täälläkin juttua..? Siinä on sellainen tanko, joka kiinnitetään rattaisiin, ei seisomalautaan. Jos nyt en ihan väärin muista…

 12. Vastaa

  riikka

  Voi matomatal@ kunpa muistaisit. Kävimme tänään bugaboon jälleenmyyjällä ja sielläkin sanottiin ettei valitettavasti käy muihin merkkeihin 🙁
  Täytyy vain koittaa jatkaa etsimistä. Kiitos sinulle kuitenkin!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *