Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle

15/05/2017

creamie mekko 2 - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle

Kevään ja kesän juhlakausi on alkanut. Äitienpäivänä aurinko esitteli etelä-Suomessa hehkuaan ja antoi aavistuksen lämmöstä. Juhlavaatteisiin tarvittiin vielä kuitenkin sukkahousut ja pitkähihainen neuletakki.

Meillä kevätjuhlat juhlitaan tässä kauniissa Creamien Bambi-mekossa ja unelmanpehmeässä Mijanne-neuletakissa. Molemmat ovat kokoa 152 ja juuri sopivat lähes 150-senttiselle tytölle. Tyttö on jo hyvin tarkka vaatteistaan ja välillä on vaikea löytää “täydellistä” mekkoa mutta tähän hän ihastui heti. Kevyt hulmuava helma, jossa on alla toinen kerros, ja kiiltävä helmivyötärö ovat juhlavia ja tyttömäisiä, mutta ehdottomasti eivät lapsellisia. Neule on ohut ja mukava, mutta kaunis ja sopii juhliin näin keväällä ja viileisiin kesäiltoihin. Valkoiset PO.Pin perussukkikset löytyivät jo kotoa ja kevään koulukengät, nuo supertrendikkäät Hummel-glittertennarit täydentävät lapsen juhla-asun. Kun kesällä on lämmin ja sukkikset uskaltaa jättää pois, saa mekko kaverikseen juhlasandaalit.

Helma on hieman rypyssä, koska avasin uuden mekon pakkauksestaan vasta vuorokautta aiemmin, mutta suoristui kyllä ihmeen hyvin vain henkariin ripustettuna.

Kuvauspaikkana oli tänään Mäntsälässä sijaitseva Hirvihaaran Kartano, jossa saa muuten ihanaa ruokaa. Lisää tarinaa kartanosta täällä.

Toivomme lämmintä kesää ja monia juhlia!

creamie juhlaneule - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie neule 3 - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie juhlamekko - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie neule 2 - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie neule - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie mekko - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle Hirvihaaran kartano aitienpaiva - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie hirvihaara - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle creamie juhlaan - Kevään juhlavaatteet 9-vuotiaalle

 

Creamie -merkkiä myyvät Suomessa mm. Kekäle, Lasten Taikamaa, Kukkuukids (Bambi-mekko alessa!), Pikku-Helene ja Kuopus

Kuvauspaikka Hirvihaaran Kartano

Mekko Creamie*, neule Creamie*, sukkahousut Polarn O. Pyret, tennarit Hummel*, laukku äidin Sensai-ostosten kaupanpäällinen*

*saatu

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *